Kaspersky Lab si NetApp colaboreaza pentru protectia eficienta in sistemul ONTAP 9 a centrelor de date

Kaspersky Lab si-a prelungit colaborarea cu NetApp, prin intermediul careia ofera solutii pentru centre de date, odata cu anuntul ca solutia Kaspersky Security for Storage este acum compatibila cu NetApp ONTAP 9. Pe baza suportului oferit pentru sisteme ONTAP anterioare, solutia permite trecerea fara probleme la ultima versiune ONTAP, cu o protectie solida si flexibila a datelor companiilor.

k

Lansarea simultana a NetApp ONTAP 9 si a Kaspersky Security for Storage le permite clientilor companii si furnizorilor sa-si capitalizeze investitiile, inclusiv sistemele NetApp si stocarea in cloud. Pentru corporatiile cu o infrastructura eterogena de stocare, ce include NetApp ONTAP 8 si 9, Kaspersky Security for Storage este compatibila cu ambele. Acest lucru scade costurile si asigura continuitatea activitatii, eliminand nevoia de a implementa solutii de securitate multiple, pentru a proteja diferite versiuni.

Kaspersky Security for Storage protejeaza sistemele de stocare, fara sa le afecteze functionarea sau tranzitia si managementul datelor. Cele mai importante avantaje pentru versiunea NetApp ONTAP 9 includ:

– protectie anti-malware in timp real;

– securitate cu suport cloud prin intermediul Kaspersky Security Network;

  • configurarea flexibila a scanarilor;
  • utilizarea optimizata si adaptabila a resurselor sistemului;
  • adaptabilitate si continuitate, chiar si in cazul avarierii unor componente ale sistemului.

“Ca membru al NetApp Alliance Partner Program, Kaspersky Lab livreaza catre companiile mari solutii de securitate eficiente pentru sisteme de stocare a datelor. Credem ca mai multe companii din diferite domenii vor putea sa-si mareasca investitiile in infrastructura IT, fara sa-si compromita securitatea centrelor virtuale de date sau sa-si faca probleme in legatura cu compatibilitatea cu solutiile noastre”, spune Veniamin Levtsov, Vice President, Enterprise Business la Kaspersky Lab.

“Unul dintre obiectivele NetApp Alliance Partner Program este sa lucreze cu acele companii care au aceeasi viziune despre nevoile actuale ale companiilor digitale”, spune Maria Olson, Vice President, Global Alliances, NetApp. “Colaborarea cu Kaspersky Lab le asigura clientilor nostri vizibilitatea datelor in orice mediu, cu optiunea unor tehnologii sigure, care sa le protejeze.”

30 ianuarie 2017 – Kaspersky Lab

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: