MMD prezintă inovațiile monitoarelor profesionale Philips la ISE 2017

Arătându-și dedicarea pentru culori strălucitoare, rezoluții fantastice și tehnologii inovatoare, MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare va oferi vizitatorilor care vor trece pragul ISE 2017 o întâlnire față în față cu inovațiile în materie de monitoare ce fac viața la muncă mult mai ușoară și mult mai productivă. ISE (Integrated Systems Europe), cel mai mare AV systems integration show din lume va avea loc în perioada 7-10 februarie 2017 în Amsterdam. MMD va expune la standul Philips 10-K136.

BDM4037UW_93-MI1-global-001

Atracțiile principale ale MMD:

Aspect minimalist: din numele de pe afiș face parte și noul model de monitor de 24 de inci cu design Moda. Nu numai că este cel mai subțire monitor construit vreodată de Philips, dar pentru a crea un aspect întreg, închegat natural, monitorul 245C7QJSB nu are ramă pe trei dintre laturile sale, întocmai pentru a minimiza distragerea atenției și a maximiza concentrarea. Cu ajutorul tehnologiei Ultra Wide Color, utilizatorii se bucură de o gamă mai largă de culori pentru imagini strălucitoare. Inovațiile Flicker-Free (anti-scintilație și pentru reglarea luminozității pentru o imagine mai stabilă) ale monitoarelor Philips, SmartContrast și SmartImage (setări auto-reglabile pentru imaginile afișate) lucrează împreună pentru a face orele petrecute la birou mai productive.

Această prezentare necesită JavaScript.

Redare precisă a imaginilor prin intermediul Ultra Wide Color și UltraClear: expansivul monitor 328P6VJEB de 31,5 inci oferă spațiu destul utilizatorilor pentru a se desfășura și a se bucura de redarea foarte vie și detaliată a imaginilor în Ultra High Definition. Monitorul combină rezoluția UltraClear 4K cu gama extra-largă de culori a tehnologiei Color Ultra Wide și avansata aliniere verticală (VA) pentru un contrast foarte mare. Cu multipla conectivitatea MultiView și SmartConnect pentru flux video 4K de înaltă rezoluție, necomprimat, cât și audio, monitorul este proiectat să se conecteze cu ușurință la până la patru surse simultan

Cel mai mare monitor curbat, 4K de pe piață: vizitatorii care doresc să scape de agitația târgului ISE pentru câteva momente ar trebui să încerce noul monitor BDM4037UW Brilliance curbat de 40 inci. Acesta se încadreaza foarte ușor în câmpul vizual al utilizatorului pentru a crea mai mult spațiu personal, care să permită mai degrabă utilizatorilor să se cufunde în imaginile de pe ecran, decât să fie distrași de alte lucruri (precum ar fi un birou ocupat). Pentru a aduce imaginile și grafica la viață, monitorul are o rezoluție CrystalClear 4K UHD (3840 x 2160) și un unghi larg de vizualizare. Difuzoarele integrate completează aspectul vizual cu un sunet excelent.

Monitor cu cameră web de tip pop-up: o modalitate excelentă de a îmbunătăți securitatea la birou este noul monitor 272B7QPTKEB Quad HD de 27 inci care face viața grea hackerilor de camere web. Acest nou monitor dispune de o camera web care apare atunci când este nevoie iar când nu este folosită se „ascunde” automat în rama ecranului, blocând astfel tentativele de hacking. Pentru a reduce la minimum consumul de energie (cu până la 80%), monitorul vine echipat cu tehnologia Philips PowerSensor, care detectează automat dacă cineva este prezent la birou, și reduce automat luminozitatea ecranului în cazul în care utilizatorul pleacă din fața acestuia.

Conexiune printr-un singur cablu: pentru o conectivitate cât mai accesibilă, MMD va prezenta anul acesta la Amsterdam, monitorul 258B6QUEB de 25 inch, ce include ultima generație a funcționalității de andocare USB tip C. Prin intermediul unui singur cablu, monitorul primește semnalul video și audio în același timp încarcând și laptopul conectat. Datorită conexiunii USB tip C, orice dispozitive periferice pot fi conectate la monitor și utilizate de pe laptop.

31 ianuarie, București, 2017 – MMD

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: