Patru metode de a scăpa de plictiseala de la finalul lunii ianuarie

Dintre toate lunile anului, luna ianuarie pare că are cele mai puține perspective de petrecere a timpului liber. Vacanța s-a terminat, bradul de Crăciun a fost demontat și tot acel farmec al sărbătorilor a dispărut, singurul lucru care rămâne fiind săptămânile cu zile friguroase în care se întunecă repede. Dacă hibernarea până în primăvară nu este o soluție, alternativa este să găsim metode prin care să ne bucurăm de această perioadă. MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, prezintă patru moduri de a face luna ianuarie cea mai tare lună a anului, atât în îndeplinirea sarcinilor, cât și pentru o relaxare cu conștiința împăcată.

aoc2

  1. Asigurați-vă canalul de comunicare
    Cu atât de multe lucruri de făcut la finalul unui an, oamenii se concentrează, de regulă, pe lucruri urgente. Luna ianuarie oferă un moment de respiro pentru a rezolva problemele esențiale care odată cu timpul, tind să scadă pe lista priorităților. De exemplu, îmbunătățirea securității la locul de muncă. Un singur punct de expunere la riscuri, adesea trecute cu vederea este o cameră web. Pentru mulți profesioniști, camerele web sunt instrumente vitale pentru a rămâne în contact cu colegii și partenerii. Cu toate acestea, ele reprezintă, de asemenea, și o fereastră în companie care poate fi deschisă pentru hackeri, în mod practic. Oamenii îngrijorați cu privire la securitatea camerelor web ar trebui să verifice monitorul Philips cu camera web retractabilă. Ea apare atunci când este folosită pentru întâlniri sau ședințe și dispare atunci când nu este utilizată.

  1. Fii la curent cu cele mai noi filme
    Serile de ianuarie sunt o scuză bună pentru a te pune la curent cu ultimele apariții ale anului trecut în materie de filme. Dintr-o gamă cu dimensiuni variate ale monitoarelor curbate, MMD aduce o experiență cu adevărat captivantă celor care lucrează la birou (întocmai ca să uite de vremea de afară). De exemplu, monitorul Philips Briliance Curved de 40 de inci, cel mai mare monitor curbat 4K de pe piață la ora actuală, se înfășoară în jurul liniei câmpului vizual pentru a crea un spațiu mai personal. Distanțele vizualizării de la colțurile ecranului către mijlocul său sunt egale astfel încât, utilizatorii nu mai trebuie să-și solicite atât de mult gâtul pentru a se întoarce după conținutul imaginilor aflate la margini. De asemenea, utilizatorii se mai pot bucura și de o claritate fantastică și strălucire a imaginilor care se apropie cât se poate de mult de realitate. Tehnologia audio DTS îmbunătățește calitatea sunetului redat de către boxele încorporate, completând aspectul vizual cu un sunet superb.

Această prezentare necesită JavaScript.

  1. Profită de reducerile lunii ianuarie chiar din confortul casei tale!
    Perioada reducerilor este probabil cel mai îndrăgit moment al lunii ianuarie. Iar prin intermediul cumpărăturilor online poți să pui mâna pe orice obiecte dorești fără să mai fii nevoit să ieși afară în frig sau să te lupți cu mulțimile din magazine. În acest an, cel mai bun asistent la cumpărături este un monitor cu tehnologia Ultra Wide Color. Având o gamă mai largă de culori acest model redă un spectru mai larg pe care utilizatorii îl pot vizualiza pe ecran. De aceea, monitoarele Ultra Wide Color scot din calcul alegerea culorilor și a nuanțelor la nimereală: oamenii pot vedea culoarea adevarată a produsului înainte de a da click pe butonul “cumpară”, fie că este vorba de haine de designer afacere sau o bucătărie nouă. Tehnologia funcționează prin schimbări în chimia reală a panoului, mai degrabă decât prin intermediul software-ului. Acest model E-line de la MMD este disponibil în marimi de 24 și 27 de inci cu rezoluție 16:9 Full HD 1920 x 1080, și de asemenea, cu rezoluția UltraClear 4K de 3840 × 2160 pixeli. Tehnologia Ultra Wide Color este de asemenea fantastică pentru fotografi aspiranți, dar și pentru serile lungi de ianuarie care sunt ocazia perfectă pentru a ajusta fotografiile și grafica!
  2. Acordă-ți timp pentru răsfăț!

Odată cu noul său început, luna ianuarie este luna perfectă pentru a te gândi la sănătatea și bunăstarea ta. Nu trebuie să fie vorba de o dieta sau un regim major de exerciții fizice. O îmbunătățire adusă de un nou început poate fi făcută și doar prin câteva ajustări ale echipamentului de la birou. De exemplu, este vital ca pentru a preveni oboseala ochilor și a rămâne concentrat, să ne folosim de un ecran care minimizează efortul și disconfortul. Tehnologia Philips SoftBlue atenuează potențialul impact pe termen lung asupra vederii, cauzat de expunerea la lumina albastră. Monitoarele SoftBlue funcționează prin comutarea luminii albastre la intervale mai sigure, făcând acest lucru fără să compromită fidelitatea culorilor sau a luminozității.

Cu abordarea potrivită, luna ianuarie poate avea o mulțime de rezultate pozitive. Experiența excelentă de vizionare, plină de culoare, împreună cu rezoluția ridicată și un design elegant vor face ca timpul până la primăvară să treacă într-o clipită.

MMD – 30.01.2017

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: