Jose Mourinho face pronosticuri pentru Euro 2016

Jose Mourinho a dezvăluit pronosticurile sale pentru Euro 2016 și a glumit legat de priceperea Angliei la penaltiuri într-o farsă din cadrul emisiunii The Football Daily, difuzată pe canalul de YouTube Top Eleven.

w1

În videoclip-ul numit „Jose and Josie”, Mourinho folosește cunoștințele sale de expert pentru a-i păcăli și a-i pune în dificultate pe prezentatorul The Football Daily și pe invitații acestuia cu ajutorul unei femei de serviciu, pe nume Josie, căreia îi șoptește în casă replicile potrive într-o discuție despre campionatul european de fotbal.

Jose Mourinho, care nu apare în emisiune până la finalul farsei, dezvăluie prin intermediul lui Josie, câteva dintre pronosticurile sale pentru echipele de la Euro 2016. În timp ce unul dintre invitați spune că Germania ar putea câștiga campionatul, Josie argumentează că Austria are mai multe șanse, fiind echipa cu cea mai bună evoluție de la Euro 2016.

La finalul farsei, când Mourinho intră în platou, continuă seria de glume cu o remarcă la adresa jucătorilor din echipa națională a Angliei, care, spune el, nu au ca punct forte penaltiurile, problemă pe care o are și el.

Farsa a fost creată în contextul lansării noului mod „Associations” pentru jocul de management de fotbal Top Eleven.

Farsa poate fi urmărită la adresa:

„Pentru a deveni cel mai bun manager din lume ai nevoie de jucători buni, tactici ingenioase și antrenamente bine puse la punct”, a declarat Jose Mourinho.

„De asemenea, e nevoie să lucrezi în echipă, oferind și primind sprijin de la coechipieri. Colaborarea este foarte importantă în noul update Top Eleven Associations, pentru că jucătorii își pot testa propriile aptitudini, precum și pe cele ale prietenilor lor, primind diferite recompense,” a adăugat Mourinho.

Despre Top Eleven

Cu 140 de milioane de utilizatori înregistrați și 10 milioane de utilizatori activi lunar pe web, Android și iOS, Top Eleven este unul dintre cele mai de succes jocuri sportive făcute vreodată. Jocul a fost lansat prima dată de Nordeus în mai 2010, iar în prezent se mândrește cu Jose Mourinho ca fiind ambasador de brand. Jocul este gratuit și este disponibil în aproape 30 de limbi diferite.

București, 17 iunie 2016 – Top Eleven

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: