Soluții creative și inteligente de la Vitacom pentru iluminare locuinței

Vitacom, companie specializată în vânzarea și distribuția de produse electronice, vine în întâmpinarea celor care-și doresc să creeze atmosfera potrivită acasă sau să aibă un control cât mai mare asupra luminii din ambientul familial. Este importantă alegerea, deoarece corpurile de iluminat pe care le folosim acasă sau la birou influențează nu doar aspectul încăperii, ci și senzația de bine pe care aceasta o oferă.

Vitacom_Solutii de iluminare inteligenta

Vitacom a selectat câteva dintre cele mai interesante și mai populare produse pentru a răspunde nevoilor clienților, fie că vorbim de iluminat în interior, fie că este cel exterior. Astfel, pentru bucătării sunt recomandate tuburile cu LED, datorită eficienței lor energetice, a duratei de viață foarte mare și a aprinderii instantanee. Tehnologia acestora a evoluat foarte mult în ultimii ani și acestea au un impact foarte scăzut asupra mediului. Modelele pe care clienții le pot alege pentru a-și completa aspectul bucătăriei sunt aici.

Totuși, cele mai interesante soluții sunt cele controlate digital. Astfel, ultimele tendințe în tehnologie fac posibilă controlarea intensității luminii sau a nuanței acesteia prin intermediul smatphone-ului. Vitacom ține pasul cu cele mai noi cerințe ale clienților și pune la dispoziția tuturor produse care să le ușureze activitățile de zi cu zi.

Tocmai de aceea în portofoliul de produse sunt și USP-uri Well pentru a nu rămâne niciodată în beznă, chiar dacă rețeaua de energie electrică nu mai este funcțională. Acestea sunt foarte bune și pentru a proteja computerele sau televizoarele de la defectare din cauza suprasarcinii. În final, în cazul în care oamenii doresc să aducă mai multă lumină în balcon sau să ilumineze terasa unei case, există soluții pentru iluminarea în exterior, unde sunt recomandate spoturile cu halogen, dar se poate recurge și la corpurile de iluminat prin plafon.

Despre Vitacom Electronics

Vitacom Electronics a fost înființată în anul 1991 și este una dintre cele mai mari companii și cei mai de încredere parteneri în domeniul produselor și accesoriilor electronice. Compania a fost fondată de Vasile Andrei Vita, din pasiune pentru produse și accesorii electronice și pentru noi provocări. Prin profesionalism, siguranță și flexibilitate, Vitacom Electronics a câștigat fidelitatea și aprecierea clienților și, totodată, a reușit să se impună pe piață datorită prețurilor competitive și calitatea produselor.

Calitatea serviciilor Vitacom Electronics a fost răsplătită prin aprecieri la nivel internațional și național, firma deținând distincția Internațional Gold Star for Quality, certificate ISO 9001:2008, ISO14001:2004, OHSAS 18001:2007, precum și numeroase titluri acordate de Camerele de Comerț și Industrie. În plus, de-a lungul timpului compania a dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, recunoscute la nivel național, și a dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Valueline, Konig, HQ, Cyberpower, Maxell,Goobay, ProsKit, NGS și Legrand.

București, 17 iunie 2016 – Vitacom

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: