Cu ocazia Zilei Internaționale a Internetului Wi-Fi, Telekom Romania şi FON oferă utilizatorilor acces gratuit la internet în hotspot-urile Wi-Fi din România

  • Telekom Romania şi reţeaua globală de hotspot-uri FON anunţă utilizatorii că au acces gratuit la internet în ziua de 20 iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Internetului Wi-Fi.
  • Astfel, românii pot împărtăşi experienţe în timp real, fără nici un cost, în orice oraş din România s-ar afla.

Telekom Romania sărbătoreşte Ziua Internaţională a Internetului Wi-Fi, stabilită pe data de 20 iunie de către asociaţia Wireless Broadband Alliance, lansând o ofertă specială în parteneriat cu FON, cea mai mare reţea globală de puncte de acces Wi-Fi. Astfel, orice utilizator interesat poate beneficia de acces gratuit la oricare din cele 40.000 de hotspot-uri FON din România, timp de 24 de ore, în ziua de luni, 20 iunie.

t2

Prin această iniţiativă, Telekom Romania şi FON urmăresc să încurajeze utilizarea intensivă a reţelei publice de acces Wi-Fi, demonstrând astfel cap acităţile tehnologice ale reţelei.

Pentru a se conecta la punctele de acces Telekom FON, cei interesaţi trebuie mai întâi să identifice un astfel de hotspot şi să se conecteze, după care să deschidă browser-ul pentru a fi direcţionaţi către portalul FON. Pe acest portal, utilizatorii trebuie să selecteze opţiunea “Cod Promoţional”, să se înregistreze ca membri FON sau ca noi utilizatori, să introducă un cod de acces şi să apese butonul “Redeem”. Codul de acces pentru această promoţie este TelekomFonOffer.

Identificarea pe hartă a celui mai apropiat hotspot Wi-Fi FON se poate face aici, iar utilizatorii pot selecta „România” pentru un acces rapid, după care pot vizualiza detalii cu „Zoom in”. În total, sunt disponibile peste 20 de milioane de asemenea hotspot-uri în întreaga lume, iar Telekom este partenerul exclusiv al FON în România. Astfel, toţi clienţii Telekom Romania utilizatori de internet care au opţiunea FON activă atunci când călătoresc în străinătate în ţările eligibile beneficiază de Internet gratuit prin intermediul partenerilor FON.

În afara acestei oferte promoţionale valabile pentru o zi, cei care nu sunt membri ai reţelei Telekom FON se pot conecta achiziţionând una dintre cele 4 variante de acces: 1,24 euro pentru o oră, 3 euro pentru o zi, 10 euro pentru cinci zile sau 20 euro pentru 30 de zile. Membrii reţelei Telekom FON beneficiază de acces gratuit dacă oferă, la rândul lor, acces la propria conexiune (clienţii care au contractat servicii de internet de la Telekom Romania şi utilizează un router wireless Huawei HG658 sau Sercomm Speedport W724V).

Un hotspot Telekom FON permite conectarea simultană a doi utilizatori, fiecare beneficiind de o bandă de cel mult 1 Mbps.

t1

Mai multe informaţii despre reţeaua Telekom FON şi despre modalităţile de conectare sunt disponibile aici.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii inovatoare, fixe şi mobile, pentru o comunitate extinsă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

În 2015, Telekom Romania a lansat noul concept comercial MagentaONE, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companii. MagentaONE înseamnă un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Prin MagentaONE, Telekom Romania și-a consolidat poziția de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C pentru companiile din România.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicațiilor, cu peste 156 milioane de clienți pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe și peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 225.000 angajați la nivel mondial.

Telekom Romania – 17 iunie 2016

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: