Jocurile Uncharted 4, Hob și Golem vor fi disponibile pe PlayStation 4 din 2016

Vești bune pentru iubitorii de jocuri. Sony a anunțat la cea mai importantă conferință a anului, PlayStation Experience 2015, cele mai noi jocuri care vor fi disponibile pe consola PS4, dar și cele care au fost create pentru conceptul de PlayStation VR. Evenimentul a fost similar cu cel de anul trecut, în debutul conferinței fiind prezentate câteva titluri indie exclusiv pentru PlayStation 4, dar și jocuri care au primit rang-ul de AAA.

Uncharted 4
Cel mai așteptat moment al conferinței a fost, fără îndoială, dezvăluirea noului trailer din Uncharted 4, joc care va apărea în martie 2016. Videoul arată prima întâlnire dintre Nathan Drake și fratele său Sam pe care-l considera mort, deschizându-se cu acest prilej și posibilitatea unor noi opțiuni de dialog în joc.
Puteți vizualiza trailerul aici:


O altă noutate dezvăluită a fost noul erou din Battleborn, Toby, prezentat de către Randy Pitchford, CEO-ul Gearbox Software. Un nou personaj a apărut și în trailerul de la Street Fighter V. Pe lângă prezentarea lui F.A.N.G, ultimul luptător al jocului, rezeprezentanții Capcom au anunțat și alte șase personaje care vor sosi în 2016, dar care nu au apărut în trailer: Alex, Guile, Balrog, Ibuki, Juri și Urien.
De asemenea, au fost prezentate și șase noi jocuri de la Adult Swim care vor fi disponibile pentru PS4 și anume: Duck Game, Rain World, Ray’s the Dead, Big Televisions, Small Radios Double Fine’s Headlander și Death’s Gambit. Totodată, “Runic Games”, a anuntat încheierea unui parteneriat cu Sony pentru a aduce jocul “Hob” exclusiv pentru PlayStation 4. Mai multe detalii, aflați din clipul următor:


În cadrul conferinței Sony, au fost prezentate și ultimele noutăți legate de Playstation VR (Virtual Reality). Jocurile care vor fi disponibile pentru PlayStation VR sunt Eagle Flight, Golem, The Modern Zombie Taxi și Job Simulator. Golem, de exemplu, este realizat cu o coloană sonoră compusă de Marty O’Donnell, creatorul Halo și Destiny. Puteți vizualiza trailerul aici:


Conferința a avut loc weekendul trecut (5 – 6 decembrie) în șase dintre cele mai importante orașe ale lumii (San Francisco, New York, Londra, Paris, Tokyo și Sidney).
Mai multe informaţii despre produsele PlayStation pot fi accesate la: www.playstation.com.

PlayStation, PS4, PS3, PS2 şi PSP sunt mărci comerciale ale Sony Computer Entertainment Inc. Restul mărcilor comerciale sunt folosite cu acordul proprietarilor.

București, 07.12.2015 – Sony

Views: 0

Lasă un răspuns