Primul proiect de SAP Business One HANA a devenit functional in Romania

Comertul online înregistrează o dinamică deosebită, iar numarul mare de tranzactii pe care le înregistrează o astfel de companie necesită o putere mare de procesare a datelor pentru obținerea analizelor de business. Fashiondays.ro folosește, în premieră locală, SAP Business One Hana, o platformă care poate procesa milioane de înregistrări în timp real.

Tot mai multe companii romaneşti înţeleg valoarea adusă de tehnologie şi investesc în soluţii de ultimă generație pentru procesarea și analiza rapidă a datelor. Retailerul online Fashiondays.ro are deja în exploatare o soluţie bazată pe noua platformă SAP Business One HANA prin care accelerează procesele operaţionale și imbunătățește deciziile. Comerţul online are o dinamică deosebită, o astfel de companie generând peste 150.000 de note contabile şi peste 500.000 de înregistrări pe conturi în fiecare lună, iar analiza indicatorilor economici şi realizarea rapoartelor de activitate necesită o putere mare de procesare a datelor.

as

Pentru a obţine nivelul dorit de performantă Fashiondays.ro a contractat Coresystems, companie tehnologica cu sediul în Elvetia, și System Innovation România pentru implementarea versiunii localizate a SAP Business One HANA versiunea 9. Mulţumită tehnologiei in-memory și a eliminării proceselor de pregătire și preagregare a datelor, SAP HANA oferă o viteză incredibilă în procesarea datelor şi poate livra, în timp de secunde, cele mai complexe rapoarte manageriale. Proiectul fashiondays.ro reprezintă prima implementare comercială funcţională a platformei SAP Business One HANA în România.

Proiectul de la Fashiondays.ro a fost derulat în parteneriat cu firma elveţiană Coresystems, care a contractat System Innovation Romania pentru expertiza dovedită pe SAP Business One şi localizarea produsului. Mă bucur că echipa a avut competenta derulării unui astfel de proiect pe o tehnologie atât de nouă. Datorită performanței pe care o livrează, mă aştept ca tot mai mulţi clienţi să opteze pentru SAP HANA, mai ales în contextul reducerii costurilor componentei hardware”, afirmă Irina Oprea, Director General, System Innovation România.

SAP Business One HANA este o platfomă inovativă dedicată companiilor mici şi medii care integrează, într-un singur produs, aplicațiile tranzacționale și cele analitice pe o bază de date in-memory. Astfel, platforma beneficiază de putere suplimentară în procesarea datelor, cu precădere pentru analizele în timp real. Soluția îmbunătățește semnificativ viteza de lucru a aplicațiilor de planificare și gestiune resurse, producție, analiză financiară, vânzări, resurse umane etc. SAP HANA este produsul fanion al companiei germane și reprezintă o abordare nouă în dezvoltarea soluțiilor de tip ERP.

System Innovation România – Bucuresti, 8 decembrie 2015

Views: 2

Lasă un răspuns