F64 și Sony lansează camera video pentru profesioniști HXR-NX100

F64, magazin foto-video, organizează împreună cu Sony evenimentul de lansare în România a camerei video profesionale HXR-NX100. Pe 10 decembrie, începând cu ora 18:30, în sala expozițională a magazinului F64 din Bulevardul Unirii nr. 45, Sorin Latia, videograf, Gabriel Chirion, din partea Sony Professional Solutions Europe, și Vladimir Chetroiu, specialist video F64 vor vorbi despre camera video Sony HXR-NX100.Sony NX100 lansata la F64

Pentru toți cei interesați de eveniment, acesta va fi transmis LIVE pe platforma F64 și, în câteva zile, întreaga înregistrare va putea fi găsită pe canalul de YouTube al magazinului. Produsul este deja disponibil în portofoliul F64 aici, iar pe YouTube poate fi urmărit un videoclip de prezentare foarte detaliat.

Sorin Latia a vorbit, într-un interviu publicat în exclusivitate pe blogul F64, despre experiența lui de utilizare a acestui echipament performant: „Când am început să folosesc Sony HXR-NX100 a fost dragoste la prima vedere. Mi-am adus aminte de prima cameră pe care am avut-o, a fost tot marca Sony, modelul Z1E. Așa am pornit într-o experiență care avea să se contureze drept una minunată. Este cu generații bune mai performantă decât modelul cu care am lucrat eu în 2010 și m-au impresionat, în mod deosebit, stabilizatorul de imagine, calitatea imaginii și performanța senzorului în situații low light. A fost o adevărată plăcere să lucrez cu ea și o recomand oricărui cameraman, care filmează la evenimente sau e încă la început de drum“.

Noul model este ideal pentru profesioniștii care vor să realizeze videoclipuri spectaculoase fără să utilizeze echipamente mari, greoaie și incomode sau să aibă de furcă schimbând obiectivele. În plus, folosește un senzor de 1 inch (13,2 x 8,8mm) produs de Sony, capabil să genereze imagini video impresionante la o rezoluție full HD cu un câmp de profunzime mai mic, mai aproape de aspectul cinematografic, mulțumită și obiectivului performant din gama Sony G.

HXR-NX100 dispune de zoom optic 12x, vizor fix și ecran LCD articulat, filmează în codec XAVC-S, unul din cele mai populare formate de editare de nouă generație, și oferă un control manual extins pentru a produce cele mai bune videoclipuri. De asemenea, HXR-NX100 are și două sloturi pentru carduri SD și poate înregistra slow-motion.

Despre F64

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de fotografie și F64, ne găsești pe conturile noastre oficiale de Facebook, Instagram și Twitter.

F64 susţine pasionaţii foto-video şi crede în ideea de fotografie ca stil de viaţă.

București, 9 decembrie 2015 – F64

Views: 0

Lasă un răspuns