ISE 2016: MMD prezintă noile monitoare 5k și SoftBlue de la Philips

MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare urmează să prezinte cele mai noi modele ce se mândresc cu o multitudine de noi tehnologii, printre care rezoluția 5K și tehnologia SoftBlue (protecție ridicată a ochilor) în cadrul ISE 2016. Târgul comercial Integrated System Europe (ISE) este o convenție ce are loc în perioada 9-12 februarie în Amsterdam și prezintă sisteme electronice profesioniste și AV.

Philips_241P6VPJKEB_00-2

Una dintre atracțiile ce vor fi prezentate la târg este noul Philips LCD 275P4VYKEB de 27 inci cu rezoluție UltraClear 5K. Cu cele 14,7 milioane de pixeli (5.120 X 2.880), această nouă tehnologie a rezoluției 5K oferă de patru ori mai multă informație per inci în comparație cu rezoluția Quad HD, oferind imagini de o claritate incredibilă. Acest nou model este echipat cu tehnologia PerfectKolor ce asigură un nivel de 99% al etalonării spectrului AdobeRGB, plus un milliard de culori. Pe lângă culorile incredibil de clare și rezoluția pe care le oferă, monitorul a fost atent construit pentru a oferi utilizatorilor cele mai bune condiții chiar și atunci când folosesc camera web, ori setările MultiView pentru împărțirea ecranului în funcție de aplicațiile și programele folosite. Monitorul vine echipat cu boxe, ecran anti-reflexie și tehnologia Flicker-free (anti scintilație) pentru reducerea oboselii ochilor.

Un alt nou monitor cu rezoluție mare ce va fi prezentat este modelul 241P6VPJKEB. În ciuda dimensiunii sale modeste de numai 23,8 inci, monitorul aduce un sentiment real de spațiu utilizatorilor de PC-uri, datorită clarității și exactității rezoluției 4K. De asemenea monitorul oferă peste 1 miliard de culori ce ating 99% din standardul spectrului SRGB, plus microfon și o cameră web încorporate.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reprezentant în seria modelelor ce urmează să fie prezentate la ISE 2016 în Amsterdam este și modelul 241P6EPJEB de 24 inci ce vine echipat cu cea mai nouă tehnologie SoftBlue. Tehnologia SoftBlue protejează ochii și reduce oboseala acestora, atenuând impactul și efectul nociv pe care lumina albastră îl are, fără ca exactitatea și calitatea culorilor originale să aibă de suferit. Drept urmare, utilizatorii au parte de un nivel ridicat de protejare a ochilor în timp ce calitatea culorilor rămâne fidelă și la un nivel profesional.

Lista MMD nu se termină aici, la stand urmând să fie prezente și două USB Docking Monitors de 21,5 inci (221S6QUMB) și 23 inci (231P4QUPES). Datorită conexiunii Ethernet, atașarea oricăror alte dispozitive, ca echipamentele de rețea, pentru intranet și Internet se poate face printr-un singur cablu USB (one-plug access).

Despre MMD:

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan. www.mmd-p.com

MMD – 29.01.2016

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: