Sony continuă să inoveze în materie de aspect, prin introducerea unuia dintre cele mai bune telefoane inteligente de tip mid-range

Sony Mobile Communications lansează un nou smartphone, completând astfel gama sa impresionantă de dispozitive cu noul Xperia M5. Propunând soluții avantajoase în ceea ce privește aparatul foto, designul, bateria și performanțele dispozitivului, acest produs consolidează poziția de lider a Sony, pe piața telefoanelor mobile.M5_water

„Suntem încântați să anunțăm lansarea unui nou produs care scoate în evidență progresul Sony în ceea ce privește tehnologia aparatului foto.”, declară Tony McNulty, vicepreședinte în cadrul Sony Mobile Communications. „Înțelegem importanța capacității aparatului foto pentru utilizatorii de smartphone, așa că ne-am asigurat că și de data aceasta, performanțele aparatului foto existent la Sony vor fi depășite, odată cu noul Xperia M5, fără să existe compromisuri în ceea ce privește alte caracteristici legate de design sau performanțe.”

M5_Gold M5_Gold_leftPerformanța aparatului foto Sony, într-un design premium, rezistent la apă(3)

După succesul Xperia M4 Aqua în ridicarea ștachetei și definirea unei categorii „super mid-range”, cu dominanța aparatului său foto, Xperia M5 vine cu specificații tehnice chiar mai impresionante: un aparat foto de 21.5 MP, care îți permite să surprinzi momente extraordinare, ca un profesionist. Atunci când nu te afli suficient de aproape de cel pe care îl fotografiezi, zoom-ul Imagine Clară îți permite să mărești subiectul de cinci ori, fără să pierzi din calitate.

Uneori ai o singură ocazie să surprinzi fotografia perfectă. Cu o focalizare automată hibridă de 0.25 de secunde, Xperia M5 garantează o focalizare clară și rapidă, pentru a surprinde momentul în timp ce acesta se petrece. Noua tehnologie Hybrid AF este aplicabilă, atât în faza de detectare AF, cât și în cea de contrast AF, iar din punct de vedere al vitezei, este un lider în industrie.

Datorită capacității de a înregistra clipuri în 4K, Xperia M5 asigură calitatea și performanța unei camere digitale compacte. Rezultatul este o înregistrare video clară și luminoasă, de fiecare dată.

Supremația aparatului foto Sony nu se oprește însă aici: Xperia M5 are o camera frontală pentru selfie-uri puternică, de 13 MP, cu focalizare automată integrată și înregistrare video full-HD, așa că poți realiza selfie-uri excelente, pe care să le împărtășești cu prietenii și cu familia.

De asemenea, aplicații precum Face in a Picture, AR Mask sau Style Portret duc fotografiile tale frontale la un alt nivel.

Conceput cu un ecran Full HD de 5”, luminos și viu, conținutul tău favorit pentru amuzament va prinde viață. Funcția Mobile BRAVIA® 2 îți oferă precizie și un contrast amplificat, pentru o experiență de vizualizare captivantă, iar IPS îți garantează o vizualizare excelentă din orice unghi și culori clare pe fiecare muchie.

În același timp, Xperia M5, la fel ca vârfurile de gamă Sony, este rezistent la apă și la praf(3), cu un port USB fără capac, pentru confort și încărcare rapidă.  Cu un smartphone rezistent la apă, nu trebuie să îți mai faci griji în legătură cu faptul că dispozitivul tău s-ar putea murdări, pentru că îl poți spăla, pur și simplu, la robinet. Este protejat, totodată, și împotriva stropilor, așa că poți folosi dispozitivul tău Xperia M5 pe timp de ploaie sau soare, indiferent unde te afli.

Pentru frumusețe și perfecțiune din orice unghi, Xperia M5 înglobează designul specific Sony cu stilul OmniBalance, într-un finisaj de sticlă premium, neted pe ambele părți. Este, de asemenea, gândit pentru a fi durabil, cu colțurile din oțel inoxidabil, care îl protejează de șocuri.

Xperia M5 integrează o baterie puternică de 2,600 mAh, care îți asigură până la 2 zile de utilizare a dispozitivului(1), așa că nu va mai trebui să îți faci griji în legătură cu încărcatul telefonului peste zi. Procesorul Octa-core Media Tek Helio x10 tactat la 2.0 GHz, de 64 de biți, alimentat de 3GB RAM, asigură o performanță uimitoare și optimizarea rapidă a vieții bateriei. De asemenea, conectivitatea 4G ultra-rapidă permite descărcări rapide pentru conținut audio și video.

Memoria Xperia M5 poate fi extinsă prin intermediul slot-ului de card uSD cu până la 200 GB, iar dispozitivul este disponibil în variante Single sau Dual-SIM. Xperia M5 este disponibil în anumite țări începând cu mijlocul lunii august 2015.

București, 1 februarie 2016 –Sony Mobile Communications

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: