Invitatie la CM 2014 cu Onefootball powered by COSMOTE

Intotdeauna competitiile de fotbal aduna fanii in tribune sau in fata televizorului, fie ca este vorba despre un campionat din Romania sau international. Suporterii au nevoie sa fie conectati in permanenta cu cele mai noi stiri despre echipa lor favorita, scoruri si meciuri.

 

Onefootball powered by COSMOTE

 

Astfel, COSMOTE Romania prezinta clientilor versiunea in romana a aplicatiei Onefootball, Onefootball powered by COSMOTE, o aplicatie completa ce ii tine pe fani la curent cu noutatile despre Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia si, de asemenea, despre meciurile locale si internationale, direct pe smartphone-ul lor.

Onefootball powered by COSMOTE permite clientilor COSMOTE Romania sa fie conectati cu peste 14 milioane de fani din peste 200 de tari in comunitatea globala de fotbal de top si sa distribute noutatile despre echipa sau campionatul favorit. Aplicatia ofera acces la programele meciurilor, rezultatele, statisticile si inregistrarile conferintelor de presa pe care utilizatorii sa le poata comenta impreuna cu ceilalti fani ai fotbalului din intreaga lume.

Mai mult, suporterii romani si clientii COSMOTE Romania vor primi notificari in timp real de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia despre evolutia si performantele care au loc in timpul campionatului. De asemenea, utilizatorii aplicatiei pot seta notificari personalizate astfel incat sa nu piarda nimic din ceea ce este important pentru ei.

Onefootball powered by COSMOTE este disponibila gratuit in Google Play Store si, in curand, in App Store si Windows Phone Store. Traficul de date utilizat in cadrul aplicatiei va fi taxat conform planului tarifar sau a extraoptiunii prepaid alese de fiecare client. Tot ceea ce utilizatorii trebuie sa faca este sa activeze serviciul de date mobile si sa configureze setarile necesare pe telefon.

Bucuresti, 13 iunie 2014 – COSMOTE Romania

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: