In soare o floare de la Floraria Mobila

Si iata vara a venit. Este anotimpul tuturor bucuriilor frumoase. In soare, buchete de flori iti schimba starea sufleteasca, pentru ca, sunt simbolul pur al sensibilitatii si al dorintei de frumusete. Flori  frumoase poti sa gasesti oriunde insa, cel mai usor este ca acestea, sa te poata gasi pe tine, fireste la comanda.

IMG_0441

Floraria Mobila se evidentiaza in primul rand prin flori proaspete si servicii de calitate la o distanta de numai 2 ore de cand ai lansat comanda. In plus de aceasta, poti alege zambetul florii care, doresti sa iti deschida ziua insorita pentru ca, floraria are toate motivele pe care ti le poti imagina: buchete de frezii mladioase, buchete lalele frumoase, buchete de crizanteme gingase, buchete de gerbera simandicoase, buchete de orhidee orientale, buchete de cale nobile, buchete de irisi snobi, buchete de anthurium burghezi, buchete de garoafe sofisticate, buchete de alstroemeria vanitoase, buchete de lisianthus echilibrati, buchete de bujori imbujorati, buchete de trandafiri princiari, buchete de crini durdulii, buchete de Hortensia LUXURY COLLECTION.

1922514_411061022361596_1855553691_ncatalina-titel-fotografie-de-nunta_photochicro-074IMG_0346IMG_0361IMG_0416IMG_0590 (1)IMG_0607IMG_0441

Desigur frumusetea vine si din combinarea acestor buchete pentru ca sentimentele pe care le exprima fiecare floare sunt complexe si pot fi personalizate catre persoana pe care doresti sa o incalzesti precum soarele cu caldura ta sufleteasca.

Florile de la Floraria Mobila pot fi aranjate de catre expertii florari in stiluri variate pentru a satisface pana si cei mai pretentiosi clienti. Pentru ca florile inspira perfectiune acestea vor capata diferite prezentari estetice consacrate cum ar fi: flori de nunta, buchete de mireasa, buchete de nasa, pachete de nunta, lumanari de nunta, aranjamente de masa, aranjamente de masina, cocarde si bratari, aranjamente de biserica si desigur veti fi complet multumiti.

 

 

 

 

 

 

 

Plantele de interior iti pot crea confortul zilnic, atunci, cand simti nevoia sa te eliberezi de energiile negative acumulate din stress. Pentru ca ce poate inobila biroul tau in soare, decat o floare.

Visits: 6

Lasă un răspuns