Logitech Type-S, o husă cu tastatură subţire

Logitech a lansat Logitech Type-S, o husă cu tastatură subţire pentru proaspăt lansata tabletă de 10.5 inchi, Samsung Galaxy Tab S. Husa dispune de o tastatură Bluetooth cu un layout optimizat, taste bine spaţializate şi pozitii de vizualizare ajustabile şi oferă o mai mare funcţionalitate şi protecţie pentru tableta Samsung Galaxy Tab S.

image002
Având dimenisunile de 295 mm x 192 mm x 22mm, husa Logitech Type-S, construită din materiale premium, rezistente la apă, va proteja tableta fără a compromite profilul subţire al acesteia. E.P.S sau Essential Protection System ajută la protejarea ambelor feţe ale tabletei de la căzături sau zgârieturi. Clemele sistemului Logitech SecureLock sunt concepute să păstreze tableta în siguranţa în carcasă, iar introducerea şi înlăturarea ei din husă se realizează extrem de uşor.
Logitech Type-S dispune de un stand dual-view pentru activităţi multiple. Tableta poate fi poziţionată pe verticală astfel încât utilizatorii să poată scrie mailuri şi să poată comunica cu prietenii, sau o pot aşeza orizontal pentru a citi un e-book sau naviga pe Internet confortabil. Cu ajutorul funcţiilor auto-wake şi auto-sleep, tableta este la îndemână oricând. Tableta are o autonomie de până la trei luni, atunci când aceasta a fost încărcată complet.
Preţ şi disponibilitate
Logitech Type-S va fi disponibilă în Europa începând din luna iunie 2014 la un preţ recomandat de 99,99 Euro.

NEWARK, California – 13 iunie 2014 – Logitech

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: