AOC aduce 350 de display-uri la standul EA de la gamescom

Goluri spectaculoase, scene intense de luptă și simulări ultra realiste ale vieții – acestea sunt doar câteva dintre experiențele de gaming pentru care dezvoltatorul Electronic Arts este cunoscut în toată lumea. Pentru ca gamerii să se poată bucura de cele mai noi titluri într-o calitate vizuală impecabilă, AOC sponsorizează compania americană la ediția de anul acesta a gamescom, în Köln, Germania. AOC va oferi 350 de monitoare de gaming, pe care vizitatorii le vor putea vedea la standul EA, din sala 6.1 (standurile C061, C063, B060). Prin această sponsorizare, AOC își reafirmă angajamentul de a se impune ca primă alegere în zona de gaming.

g2460Pqu_front_sims_high

Participanții vor putea testa cele mai noi jocuri pe monitorul AOC g2460Pqu myUltraSpeed de 24” (60.9 cm). Datorită timpului de răspuns de numai 1ms și a ratei de refresh de 144Hz, monitorul rulează cursiv chiar și cele mai solicitante jocuri, fără efecte de screen tearing și motion blur.

Monitorul de gaming premiat:

AOC g2460Pqu myUltraSpeed cu o rată de refresh de 144Hz. Un monitor premium pentru o experiență de gaming fără cusur

La ediția de gamescom de anul acesta, participanții la standurile EA din cadrul centrului expozițional Koelnmesse pot descoperi cele mai noi lansări ale francizei EA. Între 14 și 17 august, gamerii vor putea descoperi mult-așteptatul FIFA 15, jocul de acțiune Battlefield Hardline, simulatorul de viață Sims 4 precum și multiplayerul online Dawngate.

Gamerii care au nevoie de o viteză de reacție foarte mare în jocuri precum FIFA și Battlefield Hardline beneficiază de un timp de răspuns de 1ms pe monitorul g2460Pqu myUltraSpeed. Totodată, modelul se bucură de o rată de refresh de 144 Hz, ce reduce oboseala ochilor și elimină efectele precum screen tearing și motion blur. Astfel, jucătorii se pot bucura de un avantaj competitiv ridicat. Modelul AOC este echipat cu un panou TN, cu o rezoluție Full HD de 1920×1080 și aspect 16:9, incluzând și conector DisplayPort pentru o transmisiune ultra rapidă a imaginii.

Un jucător de marcă pe o scenă de gaming

Prin intermediul sponsorizării EA la gamescom, AOC își dovedește încă o dată angajamentul de a se clasa pe primul loc în segmentul monitoarelor de gaming. Cu un spațiu expozițional de 140.000 m² și 340.000 de vizitatori în 2013, gamescom este scena perfectă pentru ca myUltraSpeed să-și pună cel mai bine în valoare performanțele. În cadrul acestui eveniment, cele mai noi și sofisticate jocuri fac cunoștință cu gamerii dornici să le testeze. Alături de cele 350 de monitoare prezentate la gamescom, portofoliul AOC include și alte modele dedicate gaming-ului. Printre acestea se numără AOC g2770Pqu de 27” (68.6 cm), ce combină rata de refresh de 144 Hz și timpul de răspuns rapid de numai 1ms cu un ecran uimitor de mare, făcându-l ideal pentru sesiuni de joc lungi și solicitante. Un alt monitor special conceput pentru jocuri este g2460Pg, echipat cu tehnologia NVIDIA® G-SYNC™ ce reduce lagul imaginii la minim.

Amsterdam, 5 august 2014 – AOC

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: