Monitorul Philips 19DP6QJNS Two-in-One si Gold Award în cadrul d&i Computex 2014

Monitorul Philips Two-in-One a obţinut Gold Award în cadrul d&i Computex 2014 pentru inovaţie în domeniul dezvoltării. Monitorul Philips Two-in-One (modelul 19DP6QJNS) îmbină doua ecrane de 19 inch (48.3 cm), oferind un display unitar cu o diagonală totală de de 32 inch (96,52) pentru o productivitate sporită.

image001

Dispunând de o ramă minimalistă cu o grosime de doar 3,5 mm şi un display IPS panoramic, imaginile viu colorate pot fi vizualizate din orice unghi.
Susţinute de către un stand, ajustabile şi extrem de confortabile pentru vizionări, ambele ecrane se pot înclina înainte şi înapoi până la 22,5 grade pentru ca utilizatorii să poată stabili unghiul de vizualizare preferat.
Monitorul subţire Philips Two-in-One oferă multiple opţiuni de conectivitate: DisplayPort şi VGA integrate primului monitor şi o conexiune VGA şi una HDMI cu MHL în cel de-al doilea. Conectivitatea este completată de două porturi USB pentru fiecare monitor în parte. Tehnologia MHL oferă suport pentru dispozitivele mobile, permiţând utilizatorilor să vadă conţinutul de pe telefon sau tabletă direct pe monitor, în timp ce dispozitivele se încarcă.


Monitorul Philips Two-in-One este display-ul optim pentru orice mediu. Monitorul poate îmbunătăţi productivitatea, fiind ideal pentru designerii ce folosesc programe grafice 3D avansate sau pentru cei care au nevoie de informaţii detaliate pentru soluţii CAD-CAM. Gamerii pot trăi la intensitate mai mare acţiunea unui joc cu ajutorul ecranului dublu. Acesta este ideal pentru doi jucători.
Monitorul Philips Two-in-One nu este încă disponibil în Europa.

Amsterdam, 11 iunie 2014 – Philips

 

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: