iCentre Apple Premium Reseller… magazin deschis în Promenada

București, 29 octombrie, 2013 – Primul magazin iCentre, Apple Premium Reseller, a fost inaugurat în cadrul Promenada. Noile produse iPhone 5c și iPhone 5s, dar și noul MacBook Pro Retina sunt disponibile deja. iPad Air va fi disponibil din data de 1 noiembrie 2013, odată cu lansarea produsului la nivel global.

 

Cu o suprafață de 150 mp și cu o investiție de 300.000 EUR, iCentre Promenada livrează gama completă de produse și servicii Apple, oferind clienților o experiență unică de cumpărare. O echipă de experți îi va asista pe clienți în alegerile lor, fie că este vorba despre un Mac, iPad, sau un iPhone. În plus, clienții pot alege dintr-o gamă de accesorii cu peste 5.000 de repere diferite. Orice client poate primi informații din partea experților prin intermediul unui service desk dedicat, putând astfel folosi la maximum capacitățile dispozitivelor Apple utilizate. iCentre este operat de către compania Hili Salomone Ltd, un joint venture dintre două grupuri comerciale importante din Malta, Hili Company și VJ Salomone.

“Suntem extrem de bucuroși să aducem iCentre în România. Și planurile noastre de investiție nu se opresc aici. Preconizăm un total de 10 magazine în regiune până în 2016. În București vor mai fi deschise încă 2 magazine iCentre până la finalul anului 2014. Astfel, valoarea estimată a investiției va fi de 1 milion de EUR în România,” a declarat Jeremy Salomone, Director în cadrulHili Salomone.

 Echipa iCentre are competențe extinse în ceea ce privește capacitățile extraordinare ale fiecărui produs Apple. Clienții care vizitează iCentre vor trăi experiența superioară oferită de un Apple Premium Reseller.

 Filozofia iCentre – expertul tău local Apple – se regăsește și la nivelul angajaților. Aceștia vor oferi informații complete clienților, astfel încât selecția produsului potrivit să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor. Toți consultanții iCentre au certificarea Apple Proffesionals. Ei vor susține sesiuni gratuite, astfel încât toți cei interesați pot beneficia de expertiza lor. Temele acestor workshopuri includ printre altele, fotografia digitală, editarea audio sau video, web design și elemente de productivitate. iCentre susține creativitatea utilizatorilor prin intermediul Platformei iCreate, o zonă dedicată de workshop și pregătire, unde clienții pot interacționa atât între ei, cât și cu experții în folosirea produselor Apple, pentru a schimba idei în privința funcțiilor și a utilizării aplicațiilor și software-ului. Platforma iCreate va evolua într-un adevărat nucleu al creativității. Programul Platformei iCreate va fi disponibil în curând pe www.icentre.ro, precum și pe pagina de Facebook: www.facebook.com/iCentreRomania.

 1 noiembrie, 30% reducere pentru noul MacBook Pro Doar pe 1 noiembrie 2013, pentru a sărbători deschiderea primului magazin din România, iCentre are o ofertă de bun venit: 30% reducere pentru noul model MacBook Pro 13 inch2.5GHz Dual-Core i5, în limita primelor 50 de unități vândute. În plus, toți cei care doresc un alt produs din magazin, vor beneficia de un discount de 10%. Detalii complete despre ofertă sunt disponibile pe www.icentre.ro și în magazin.

 Despre iCentre:

iCentre este Apple Premium Reseller în România și Ungaria, unde operează 3 magazine în Budapesta. În România, vor exista 3 magazine în București până la finalul anului 2014.

iCentre urmează filozofia Apple Premium Reseller, aplicând standardele Apple în privința design-ului magazinului, nivelul de servicii și asistența oferită clienților. Consultanții iCentre au certificarea de Apple Proffesionals și vor susține sesiuni de training gratuite pentru orice potențial utilizator.

Hits: 8

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: