Poftiti la McMici – revenirea gustului românesc o intalnire blogosferica la McDonald’s Victoriei

București, 24 octombrie 2013 – McDonald’s reintroduce în oferta sa McMici, produsul creat special de companie pentru piața din România. Campania “Poftiți la McMici” va fi derulată în
toate cele 67 de restaurante ale companiei, în perioada 25 octombrie – 28 noiembrie.

Poftiti la McMici
“Un succes nu vine niciodată singur – spune Daniel Boaje, directorul general al McDonald’s România. Am învățat că atunci când știm să îi ascultăm pe clienții noștri, succesul este mai aproape. Efortul de a personaliza un produs pentru a se potrivi gustului tradițional al românilor a fost semnificativ, dar răspunsul primit de la ei a fost pe măsură. Sperăm ca și această nouă campanie să fie cel puțin la fel de populară ca prima”.
McDonald’s relansează ediția limitată a produselor românești McMici și Dublu McMici, într-o campanie care se desfășoară în perioada 25 octombrie – 28 noiembrie. Cele două produse, create
special după rețeta tradițională românească, sunt rezultatul preocupărilor companiei de a înțelege gustul și preferințele locale ale clienților săi români. Inovația și ineditul produselor McMici au făcut din ele preferatele clienților companiei, odată cu lansarea acestora în luna mai 2013, când compania a vândut peste 300.000 de sandvișuri McMici în numai 3 săptămâni.
“Mulți dintre consumatorii noștri ne-au cerut să reintroducem în meniu McMici. O facem acum, odată cu invitația campaniei “Poftiți la McMici””, a adăugat Daniel Boaje.

“Sunt multe companii care doresc sa treaca de bariera comunicarii traditionale si vor sa faca primul pas cu dreptul. Am incercat sa ghidez in aceasta seara primii pasi pe care McDonald’s in face in blogosfera. Sunt multe companii care doresc sa treaca de bariera comunicarii traditionale si vor sa faca primul pas cu dreptul. Am incercat sa ghidez in aceasta seara primii pasi pe care McDonald’s in face in blogosfera. Ei au fost foarte incantati. Sper ca si tu ai apreciat demersul meu” a spus Cristian Manafu.

“Auzind ca se pregateste lansarea “Saptamani romanesti” si reeditarea succesului “McMici”, am propus aceasta intalnire ca un exclusive preview pentru blogosfera. Nu multe companii (mai) fac acest lucru. Am pus totul la punct intr-o saptamana. Asta in conditiile in care un eveniment de lansare (de orice fel) se organizeaza cu saptamani inainte. Si m-am bucurat sa aflu ca Dragos, general manager-ul McDonald’s va veni sa ne cunoasca. Un “backlink” mai bun ca acesta nu puteam sa obtin pentru ideea mea.” a mai spus Manafu.

In rest ce sa mai spun despre bloggerii mei sunt niste oameni de viata cu care ai ce discuta personal, desi eu recunosc m-am intalnit cu unii intaiasi data.

Este de ajuns sa le dai ceva de mancare si de bautura si cuvintele si spiritul reinvie imediat. Si McMici de la McDonald’s chiar au starnit admiratia audientei pentru brandul de top, pentru ca a gasit si de aceasta data o cale inteligenta de a-si face cunoscute produsele traditionale romanesti.

Acum nu stiu daca acestea vor fi si exportate catre fratii de brand au ba dar la noi sunt sigur ca vor avea succes.

Atasez mai jos cateva poze de la eveniment.

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: