Huawei Watch, lansat oficial în România

Huawei a prezentat, în premieră în România, Huawei Watch, un smartwatch premium care rulează pe platforma Android Wear™.

Ceasul, cu un design clasic, inspirat de ceasurile elvețiene, va fi disponibil spre vânzare la prețul de 399 euro, la partenerii autorizați Huawei, de la sfârșitul lunii noiembrie.

Acesta este primul smartwatch din familia dispozitivelor portabile Huawei și primul ceas de pe piață ce demonstrează că tehnologia ține pasul cu moda.

12183815_1077373852274880_3035296732467465626_o

“Românii sunt familiarizați cu cele mai noi tehnologii și vor să le utilizeze cât mai repede. Acesta e și motivul pentru care unul dintre cele mai elegante și performante smartwatch-uri existente pe piață, Huawei Watch, a ajuns în România în scurtă vreme de la lansarea oficială, din cadrul IFA. Considerăm că Huawei Watch ilustrează perfect standardele ridicate pe care compania Huawei le setează în industrie și suntem încrezători că acest produs va avea succes pe plan local.” a declarat Sorina Măcărescu, Country Manager Huawei Devices Romania.

Huawei Watch le permite utilizatorilor să rămână conectați oriunde ar fi, trimițându-le notificări în timp real pentru apeluri, mesaje, convorbiri și email-uri.

Prin intermediul conectivității Bluetooth pentru utilizare wireless, ceasul se sincronizează cu smartphone-ul unui utilizator, cu condiția ca acesta să aibă instalată aplicația Android Wear.

Utilizatorii pot asculta muzică prin intermediul comenzilor vocale, pot selecta destinațiile dorite și pot naviga, tot prin intermediul acestuia. Localizarea telefonului nu a fost niciodată mai ușoară, și asta datorită funcției “Find my Phone” integrată în ceas. În plus, datorită ultimei versiunii Google Android Wear™, atât utilizatorii platformei Android, cât și cei ai platformei iOS, se vor putea conecta la Huawei Watch.

Un design clasic completat de tehnologii inteligente

Huawei Watch are un diametru de 42 mm, care reprezintă dimensiunea tradițională a ceasurilor de mână. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de cadre disponibile pe mai multe culori, precum auriu, argintiu și negru, dar și dintr-o varietate de fețe unice, începând de la cele cu un design clasic și până la cele cu finisaje de lux, business, feminine, moderne sau simple.

În ceea ce privește cureaua ceasului, aceasta măsoară 22 mm, iar utilizatorilor li se oferă posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de variante, precum brățara din oțel inoxidabil, de diferite culori, sau curea de piele maro și neagră.

Clasic îmbinat cu modern

Fabricat din materiale de cea mai bună calitate, ceasul dispune de un ecran AMOLED touch-sensitive, complet circular, de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir, rezistent la zgârieturi (alegerea preferată de către producătorii ceasurilor elvețiene) și un cadru din oțel inoxidabil. Datorită rezoluției de 400 x 400 pixeli, a densității de 286 ppi și a ratei de contrast 10,000:1, ceasul este smartwatch-ul care rulează pe platforma Android Wear cu cele mai vibrante culori.

Pentru ilustrarea conceputului de comunicare, potrivit căruia tehnologia ține pasul cu moda, Huawei a prezentat ceasul în cadrul evenimentului AUTOR Jewel Party, ce precede târgul de bijuterie contemporană AUTOR.

O nouă eră a tehnologiei sportive Huawei Watch include un senzor de înregistrare a ritmului cardiac, ce măsoară cu exactitate bătăile inimii. Senzorul iese puțin în relief pentru un contact mai bun cu pielea și pentru o mai mare precizie.

Senzorul de mișcare în 6 axe, cu un giroscop și un accelerometru, monitorizează activitățile realizate, oricând și oriunde, și poate face diferența dacă utilizatorul se plimbă, aleargă sau se cațără.

Despre Huawei Consumer Business Group

În 2014, produsele și serviciile Huawei au acoperit peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în livrarea de smartphone-uri în întreaga lume. Au fost înființate 16 centre R&D în Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția consumatorilor săi telefoane mobile, dispozitive pentru acasă și servicii cloud.

Cu peste 20 de ani de experiență îmbunătățită în sectorul informațiilor și tehnologiilor de comunicare, o rețea globală dezvoltată, afaceri globale cu partenerii, Huawei Consumer BG este orientată spre oferirea tehnologiilor de ultimă generație, punând la dispoziție pentru întreaga lume experiențe extraordinare prin tehnologii avansate. Huawei își respectă cuvântul dat și îndeplinește visele oamenilor de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, vizitați: http://consumer.huawei.com/en.

București, 29 octombrie 2015 – Huawei

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: