TP-LINK prezintă la East European Comic Con cel mai rapid router Wi-Fi din lume

TP-LINK, cel mai mare producător global și local de soluții de rețea pentru utilizatori casnici și întreprinderi mici și mijlocii, prezintă la East European Comic Con 2016 , cel mai rapid router produs vreodată, capabil de viteze de transfer al datelor de până la 7,2Gbs. Routerul se bazează pe standardul 802.11ad care utilizează, în premieră, banda de 60Ghz pentru transferuri de până la 4,6Gbs, alături de benzile standard de 2,4Ghz care asigură 800Mbps, respectiv 5Ghz, ce permite o viteză de până la 1733Mbps.

talon-ad7200_1

Talon AD7200 poate fi văzut la East European Comic Con, la standul TP-LINK, pavilion C5, Romexpo, în perioada 27 – 29 mai a.c.

Timpi de transfer cu Talon AD7200

 • 60MB de fișiere PDF pot fi descărcate în 0,28 de secunde
 • 100 de eBook-uri cu o capacitate totală de 100MB pot fi descărcate în 0,46 de secunde
 • 150MB de poze în 0,7 secunde
 • 350MB de clipuri audio se descarcă în 1,6 secunde
 • Fișier video HD de 5GB în 23,4 secunde
 • Fișier video 4K de 20GB se descarcă în 1,56 minute

talon-ad7200_2 talon-ad7200_3

”Odată cu creștere popularității vizionării online de pe dispozitive mobile și a creșterii conținutului uploadat de utilizatori pe platforme precum YouTube, benzile de frecvență Wi-Fi sunt tot mai aglomerate. Dacă până acum doi ani banda de 5Ghz constituia alternativă pentru mult mai solicitata bandă de 2,4Ghz, acum ambele sunt la fel de încărcate, astfel că am dorit să oferim clienților transferuri rapide de date care să răspundă nevoilor lor”, a declarat Hermes Song, directorul general al TP-LINK România.

Frecvența de 60Ghz este de 13 ori mai largă decât cea de 5Ghz și de 54 de ori decât cea de 2,4Ghz, însă limitată ca acoperire, fiind potrivită pentru utilizarea într-o singură încăpere. Însă, prin combinarea cu celelate două benzi de frecvență și încorporarea tehnologiei MU-MIMO 802.11ac, routerul asigură viteze fără precedent în întreaga locuință. Routerul dispune de un procesor dual-core Qualcomm Atheros la 1,4Ghz, 512 MB RAM, slot pentru memorie flash de până la 32MB. Talon AD7200 dispune de 9 antene cu amplificatoare de mare putere pentru extinderea semnalului wireless, menținând conectate permanent toate dispozitivele. Acestea sunt dispuse astfel: 4 antene pentru 5Ghz, 4 antene pentru 2,4Ghz (3 externe și una internă) și 1 antenă pentru 60Ghz. Cu ajutorul tehnologiei beamforming dinamice performanța este maximizată, furnizând semnal puternic către acele dispozitive care au nevoie. Router-ul este, de asemenea, compatibil cu protocoale mai vechi cum ar fi 802.11 a / b / g / n.

Caracteristici cheie:

 • Routerul Talon AD7200 multi-band furnizează viteze Wi-Fi de până la 7200Mbps în benzile de 2.4GHz (800Mbps), 5GHz (1733Mbps) și 60GHZ (4600Mbps)
 • Banda de 60GHz le permite utilizatorilor să facă stream 4K și să partajeze rapid fișiere și poze fără nicio interferență
 • Tehnologia MU-MIMO permite conectarea la Wi-Fi pentru orice dispozitiv oferind suport multi-user
 • Procesorul dual-core de 1,4GHz permite conexiuni de mare viteză fără întreruperi
 • 9 antene cu amplificatoare de mare putere alimentează semnalul Wi-Fi
 • 4 porturi Gigabit pentru conexiuni de viteză mare pe fir
 • Două porturi USB 3.0 pentru partajarea de poze, muzică și clipuri video în rețea.
 • Tehnologia beamforming pentru a trimite semnal Wi-Fi direct către dispozitive
 • Funcție de control parental pentru a limita timpul petrecut online și conținutul ce poate fi accesat de către copii
 • Rețeaua guest le oferă vizitatorilor acces Wi-Fi separat
 • Opțiuni avansate de criptare pentru protejarea datelor
 • Aplicația TP-LINK Tether permite verificarea statusului rețelei și modificarea setărilor de pe orice dispozitiv mobil cu Android sau iOS.
 • Suportă 802.11ad și e compatibil cu protocoale mai vechi precum 802.11a/b/g/n/ac

TP-LINK este networking partner al South East European Championship. Astfel, TP-LINK va furniza, pentru al treilea an consecutiv, infrastructura de rețea pentru competițiile de gaming din cadrul ESL Arena. Totodată, la standul TP-LINK, vor fi organizate pentru vizitatori turnee cu premii de Hearthstone, cosplay și selfie, dar și un turneu de droizi.

TP-LINK România pune la dispoziția clienților săi o linie de suport tehnic (numărul de telefon: +4 031 1011290, tarif normal), care alături de Live Chat-ul de pe pagina http://www.tp-link.ro, poate fi utilizat de luni până vineri între orele 10:00 și 19:30. În afara orelor de program, utilizatorii pot lăsa un mesaj offline în chatul de pe www.tp-link.ro, pot folosi formularul de suport dedicat, http://www.tp-link.ro/support/contact sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com.

Despre TP-LINK: TP-LINK este producător global de echipamente de rețea pentru clienți SOHO, IMM-uri şi furnizorul numărul 1 pe segmentul WLAN şi CPE** în bandă largă la nivel mondial. Produsele TP-LINK sunt disponibile în peste 120 de ţări și deservesc zeci de milioane de clienţi. Dedicat activităților de cercetare și dezvoltare, producției eficiente și managementului strict al calității, TP-LINK oferă echipamente de rețea recunoscute și premiate la nivel internațional din categoria routerelor wireless, gateway-uri DSL/cablu, adaptoare powerline, range extendere, camera cloud, accesorii pentru locuințe inteligente.

București, 27 mai 2016 – TP-LINK

talon-ad7200_2 talon-ad7200_3

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: