HP Inc. lansează soluţii de business pentru un proces de printare mai mobil

HP Inc. anunţă astăzi un nou software mobil business intelligence,dezvoltat pentru a ajuta managerii IT să beneficieze de un proces de printare mult mai mobil, mai sigur şi mai productiv. Noile oferte includ:

  • Software-ul de printare mobil- printarea de pe dispozitivele mobile prin intermediul imprimantelor dintr-o reţea corporatistăeste mai facilă şi mai accesibilă.
  • Noi soluţii de business intelligence – ajută personalul IT să înţeleagă şi să optimizeze sistemele de imprimante pentru o performanţă mai bună.

hp

„În mediul de afaceri de astăzi, productivitatea angajaţilor ocupă un rol foarte important“, a declarat Edmund Wingate, Manager JetAdvantage Solutions HP Inc.„HP îmbunătăţeşte şi transformă printarea de business cu noi soluţii şi instrumente mobile, în acest fel sporind securitatea și determinând rezultatemai bune în afaceri.“

Printare îmbunătăţită de pe dispozitivele mobile

HPJetAdvantage Connect permite dispozitivelor mobile să printeze într-un mod simplu și intuitiv la imprimantele dintr-o reţea corporatistă, fără a fi nevoie de paşi suplimentari, precum deschiderea unei aplicaţii de printare sau trimiterea unui e-mail de comandă. De asemenea, este mai uşor şi mai puţin costisitor pentru departamentul IT să implementezeprintarea prin intermediul unui dispozitiv mobil, eliminând astfel necesitatea unui server dedicat. În plus, pot fi utilizate aceleaşi instrumente pentru a configura şia administra infrastructura de printare bazată pe PC. În prezent, HP JetAdvantage Connect funcţionează pentrudispozitive Android, iar spre finalul lunii iunie va funcţiona şi cu dispozitiv iOS. Suportulpentru alte platforme mobile va fi adăugatîn viitor.

Securitate mai mare pentru printarea de pe dispozitivele mobile

  • HP Access Control Secure PullPrint este creat în aşa fel încâtcapacităţile de autentificare ale HP Access Control să fie disponibile de sine stătătoare, la un cost mai mic. Cu această soluţie, pentru printarea care provine de la dispozitivele mobile, IT-ul poate oferi aceleaşi caracteristici de monitorizare şi protecţie pe care le oferă procesul de printaregenerat de PC-uri.
  • HP Access Control 15.2a fost actualizat cu suport pentru cele mai recente protocoale de securitate, având, de asemenea, capacitatea de a utiliza caracteristica pull printing în mediile IT cu mai multe domenii.

Un management IT de printare mai bun pentru Chromebooks

The HP Print for ChromeTM App, care permite printarea locală a Chromebook-urilor, a fost actualizat pentru a funcţiona cu consola de administrare GoogleTM. Această actualizare oferă o modalitate simplificată de implementare şi gestionare a aplicaţiilor de pe Chromebooks-uri mari.2

Productivitate mai mare cu soluţiile Business Intelligence

Pentru utilizatorii HP Managed Print Services, HP introduce un set de soluţii business intelligence care asigură o imagine transparentă a sistemelor de imprimante, împreună cu un sistem de modelare predictivă,de ajutor în prevenirea unor potenţiale probleme înainte ca acestea să apară. Cu aceste instrumente, utilizatorii pot lua decizii în cunoştinţă de cauză, în parteneriat cu HP, pentru a se asigura că procesele de printare sunt optimizate pentru productivitate şi securitate şi sunt eficiente din punct de vedere al costurilor.

  • HP Device Control Centeroferă un management interactiv al sistemelor de imprimante prin informaţii în timp real despre status şi locaţie.
  • HP Instant Fleet Insightsdispune de capacităţi de raportare şi de analizăîmbunătăţite, oferind date despre dispozitiv, cum ar fi istoricul, versiunile de firmware, compoziţia sistemului şi utilizarea dispozitivului.

Aceste soluţii sunt disponibile pentru toţi utilizatorii HP Direct Managed Print Services, fără costuri adiţionale.

1HP JetAdvantage Connect funcţionează pentru dispozitive Android, iar spre finalul lunii iunie va funcţiona şi cu dispozitiv iOS. Suportul pentru alte platforme mobile va fi adăugat în viitor.

22HP Print funcţionează pe dispozitive Chrome™ pentru aplicaţii Chrome şi pentru imprimantele HP care sunt conectate la aceeaşi rețea Wi-Fi.Descărcare fără costuri suplimentare. Funcţionează pe dispozitivele Chromebook/Chrome OS™,care utilizează versiunea 45 a Chrome OS™ sau versiuni mai noi.
©2012 Google Inc. Toate drepturile sunt rezervate. Chrome OS este marcă comercială a Google Inc.

Bucureşti, 2 iunie 2016 — HP

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: