QNAP TS-453A a câștigat premiul COMPUTEX Best Choice Award 2016

QNAP Systems anunță că modelul NAS TS-453A a câștigat premiul COMPUTEX Best Choice Award 2016 pentru excelență, în categoria Computers & Systems.

pressrel_ncjkc6b6r37gj5uax7x7rry2

Este o mare onoare pentru QNAP ca modelul TS-453A să fie recunoscut de COMPUTEX TAIPEI prin acordarea premiului Best Choice Award, în compania altor produse renumitea declarat Meiji Chang, Manager General al QNAP. “Combinând hardware-ul excelent și sistemul de operare dual QTS-Linux, TS-453A reprezintă gândirea proactivă și inovatoare ce se potrivește tendințelor industriei și cerințelor utilizatorilor.
Unitatea NAS TS-453A QTS-Linux Combo este motorizată de un procesor quad-core Intel Celeron N3150, ce oferă performanțe excelente și furnizează o soluție cloud bine-definită, care centralizează aplicațiile de stocare și IoT (Internet of Things) pentru viitorul “Internet al Lucrurilor”. TS-453A le permite utilizatorilor să utilizeze în mod direct diverse aplicații Linux (cum ar fi Ubuntu) pentru a completa sarcini multiple și pentru a se potrivi unor cerințe variate.
Dezvoltatorii de software pot scrie și rula aplicații direct pe TS-453A, utilizând sistemul Linux open-source. Unitatea NAS integrează două ieșiri HDMI, rulează filme la rezoluție 4K (H.264), poate crea imagini Volume/LUN și dispune de Virtualization Station, Container Station, VPN Server/Client, Proxy Server, Qsync pentru sincronizare și multe altele.
Toate produsele premiate Best Choice Award 2016 au fost expuse în pavilionul cu același nume, în perioada desfășurării târgului COMPUTEX TAIPEI.
COMPUTEX 2016 este organizat în Taipei, Taiwan între 31 mai și 4 iunie 2016.
QNAP Systems – București, 3 iunie 201

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: