Smiley devine primul Ambasador local Huawei

Huawei anunță colaborarea cu Smiley, unul dintre cei mai populari artiști români. Începând cu luna iunie, artistul este Ambasadorul local al companiei Huawei.

Modul în care Smiley și-a îndeplinit visele, reușind să împace cariera muzicală, cu cea de televiziune și cu cea de producător de succes, ilustrează perfect sloganul de brand Huawei: “Make it possible”.DSC_8924

“Smiley nu este doar unul dintre cei mai iubiți artiști români, ci și un exemplu datorită felului în care a reușit să își realizeze visele. Suntem încrezători că, împreună, vom reuși să facem cunoscut acest mesaj și că îi vom inspira pe români să lupte pentru ceea ce își doresc.” a declarat Liu Ke, CEO Huawei Technologies România.

În calitate de ambasador local al brandului, Smiley va promova smartphone-urile Huawei, pe care le utilizează deja de câteva luni, atât în activitatea muzicală, cât și pentru a ține legătura cu cei dragi și cu fanii săi.

Smiley spune că: “Trebuie să lupți pentru a-ți îndeplini visele, fără să îți pierzi însă zâmbetul. Din punctul meu de vedere, Huawei este un brand de succes, care vrea să le ofere oamenilor atât inovație tehnologică cât și emoții. Iar aici ne potrivim cel mai bine.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Colaborarea cu Smiley presupune și o amplă campanie de comunicare, care va include și un spot TV. Acțiunea spotului se învârte în jurul unui concert al artistului, astfel că prezentarea în premieră a clipului video în timpul concertului de 1 iunie nu a fost deloc întâmplătoare.

“Suntem bucuroși să anunțăm colaborarea chiar de 1 iunie, în ziua în care Smiley și-a făcut posibil visul pentru care muncește constant: acela de a le oferi fanilor săi cea mai frumoasă experiență la concertul său anual. Tocmai de aceea, Huawei a fost în mijlocul mulțimii, la eveniment, unde a împărtășit cu cei prezenți primul spot TV filmat împreună cu noul nostru ambasador local.” a declarat Sorina Măcărescu, director marketing Huawei Devices România.

Huawei face parte din top 3 producători de smartphone-uri la nivel global, iar, pe plan local, compania este brandul de telefonie mobilă cu cea mai mare rată de creștere în 2015.

Despre Huawei Consumer Business Group

În 2014, produsele și serviciile Huawei au acoperit peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția consumatorilor săi telefoane mobile, dispozitive pentru acasă și servicii cloud.

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, cu o rețea globală dezvoltată și parteneri din întreaga lume, Huawei Consumer BG este orientată spre a oferi soluții inovatoare, punând la dispoziție experiențe extraordinare prin tehnologii avansate. Huawei își respectă astfel angajamentul și îndeplinește visele oamenilor de pretutindeni.

Huawei – 2 iunie 2016

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: