Hai sa ne jucam…carduri

Afara ploua intens si furtunos. Oare imaginea asta nu este personalizata cu anul acesta? Suntem stransi in jurul unei mese. Se joaca viitorul si prezentul unui om, desigur…la o partida de poker. Tamplele vibreaza dupa propriile lor reguli. Jucam cu nesat…cardurile. Le aszam pe masa, le ridicam incet, le invartim pintre degete si le filam incet, pentru a simti mai bine, fosnetul banilor.  Mi-ar trebui un as, castigator. Dar n-am. Partenerii mei stiu lucrul acesta si pluseaza. Ma iau naduselile, insa stiu ca exista o scapare din aceasta situatie, care ma va transforma intr-un invingator.

PrintCARD System care, in drumul spre performanta a atras ca parteneri, cei mai importanti producatori de imprimante si de carduri din lume, castigand, in anul 2009, statutul de Magicard Master Dealer, oferit de compania Ultra Electronics Card Systems (Magicard) ma face sa fiu increzator in mana castigatoare.

Acestia va pot oferi o gama variata de carduri PVC (policlorura de vinil) tip CR-80, atat simple albe, cat si cu banda magnetica sau de proximitate, colorate in masa sau securizate, astfel incat sa simtiti mai bine indoirea lor suava printre degetele mainilor.

Printcard Systems

Imprimantele de carduri Magicard care, nu te vor lasa niciodata la greu, sunt printre cele mai bune si fiabile atunci, cand se pune problema multiplicarilor, pentru ca sigur si masluirea face parte din joc.

Magicard ENDURO+

Intotdeauna procesul de multiplicare este dublat si de viteza cu care se realizeaza acest proces. Pentru ca intotdeauna aceste carduri trebuiesc efectuate in timp real. Si bineinteles si in aceasta situatie tehnologia performanta ajuta cu succes. Vei avea printul potrivit la momentul oportun, pentru ca acest parametru diferentiaza profesionistii de restul comerciantilor de imprimante. Iar daca luam in calcul si suportul tehnic de calitate, jocul cu cardurile va fi castigator. Se stie daca ai tehnologie orice dificultate poate fi depasita cu cel mai mare succes. Printeaza cardul si atunci viata va fi cu mult mai sigura.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: