Eleganta a devenit o fobie

Nu trebuie sa va mai spun ca in societate pe langa imbracamintea si incaltamintea de calitate, ceasul este considerat o eticheta, care poate da valoare, atunci cand angajezi o intalnire business, sau poate ajungi intr-o societate exclusivista. Nu trebuie sa razi dar inalta societate isi are tabieturile ei, chiar daca uneori nu merita oricine sa se afle in mijlocul ei.

La mine eleganta a devenit o fobie. Nu pot petrece timpul fara sa il contorizez cu un instrument extrem de precis asa cum este un ceas Fossil.

 

Ceas Fossil TOWNSMAN FS4786

 

Ceasurile japoneze cu mecanism Seiko, nu numai ca sunt cele mai precise, dar se prezinta intr-un mod unic si atractiv.

Desi nu sunt colectionar, apreciez mult ceasurile Casual-Sport Fashion, pentru ca acestea dau calitate matematica timpurilor pe care le traim.

Atunci cand iti cumperi un ceas nou, poti considera ca ti se ofera o noua viata, pentru ca, momentele frumoase petrecute si unice le poti admira direct de pe cadranul acestui ceas generos, si cu istoric american.

Compania Fossil a fost fondata in 1984 in Dallas, Texas (SUA) sub numele de “Overseas Products International” de catre Tom si fratele lui Kosta Kartsotis. Numele companiei este precum si porecla pe care i-au dat-o cei doi tatalui lor.

Inca de la infiintare, in anii ‘80, grupul Fossil s-a dezvoltat foarte bine asa cum stim, ajungand cunoscut in scurt timp pe piata internationala, lucru datorat si design-ului retro ale ceasurilor produse.

Unele dintre aceste produse sunt special create pentru artisti celebri sau personaje din filme, foarte bine cunoscuti si in Romania: Superman, Batman, Wonder Woman, Elvis Presley, “Pirates of the Caribbean”, Flash, Green Lantern, Snoopy, Pokémon, Star Wars, “Chronicles of Narnia” si “Cars”. Asa poti deveni Star chiar si aici, in Romania.

Ceasuri barbatesti - WatchShop

WatchShop.ro, magazinul online, iti ofera oportunitatea unei multitudini de ceasuri barbatesti originale, dintre cele 40 de marci si 2500 de modele, care iti vor da prestanta, eleganta si precizie, atunci cand te vei afisa in societate.

Hits: 5

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: