Genetica IT ne orienteaza catre Cyborgi

Genetica IT este o ramura ce orienteaza organismele vii catre tehnologie. In momentul de fata tehnologia este IT, iar temele facute sunt pur si simplu realizate prin niste gadgeturi ce ne obisnuiesc corpul uman spre a deveni cat mai apropiat de masina, pana cand simbioza se va desavarsi.

ITGStore.ro

Un Cyborg este un organism cibernetic (un organism care are atat sisteme artificiale cat si naturale). Unii semeni ai nostri au si inceput deja sa-si faca implanturi cu dispozitive tehnologice ajutatoare pentru a obisnui deja biologicul cu masina.

itgenetics se ocupa de orice comanda online a unui organism viu ce doreste sa isi imbunatateasca performantele biologice. Pentru ca are destule cai sa aduca eficienta in munca printr-o simpla adaptare.

Ganditi-va ce ar insemna sa implantati o imprimanta de etichetat pentru la serviciu. Productia, ticketingul, gestiunea, logistica vor fi lucruri uitate atat timp cat se va realiza o simbioza, iar aceasta se va integra cat mai natural ca o prelungire fireasca a creierului tau.

 Imprimanta de etichete mobila Zebra RW420

Deocamdata imprimanta de etichete mobila Zebra RW420 este o imprimanta de etichete mobila ideala pentru printarea chitantelor de livrare sau a facturilor aferente. Metoda de printare este direct termica (nu necesita ribon), iar optiunile utilizatorului sunt urmatoarele: wireless, cititor de carduri si suport pentru vehicule in asa fel incat sa fie utila oriunde acolo unde este nevoie de aceasta. Pentru ca orice transformare incepe cu cateva lucruri simple pe care le gasesti in jurul tau, si le dezvolti pana cand vor deveni total in ajutorul tau prin propriile tale experiente. Pot spune ca exista o invatare interactiva algoritmica si care genereaza exact legatura omului cu masina in drumul catre cyborgi. itgenetics detine secretul si de aceea oferta lor te pune in situatia de a-ti alege propriul sistem artificial, dupa caracteristicil tale genetice, dupa propriul sau program.

Ce zici te alaturi si tu programului itgenetics?

 

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: