Un print TinaR tot o Cenusareasa si-ar dori

Si pentru ca asta toamna va scriam aici ca Pana si Cenusareasa isi dorea un print TinaR sunt convins ca si printul TinaR tot o Cenusareasa si-ar dori.

Pentru ca Cenusareasa este predestinata unui basm atemporal, ce totusi se petrece pe la miezul noptii si atrage multi contracandidati la titlul de Cenusareasa si chiar si mai multi la titlul de print, fiind chiar si un concurs in acest sens: “Printul si Cenusareasa lui de la miezul noptii, in perioada de bal”. Nu poti sta nepasator deoparte fara sa citesti macar regulamentul de baza ce iti poate aduce acest titlu.

Si daca esti print TinaR trebuie sa ai un comportament de print si sa iti cauti haine adecvate rangului tau.

Haine online

Ce poate fi mai elegant decat un sacou de print asa cum se poarta in zilele acestea sobru si negru asa cum este peferat la miezul noptii cand te vei intalni cu Cenusareasa ta. Doamne si ce croiala minunata facuta de cei mai destoinici croitorasi. Dar nu Cel Viteaz…”Sapte dintr-o lovitura”. Ci din aceia care au primit lectii de la mari scoli “Haute couture 2014” pentru ca se poarta anul acesta.

 Sacou SMR0160GR Navy

In aceste haine de firma, produse de fashion si beauty de la peste 200 de branduri prietene, interne si internationale povestea sigur va merge mai departe, asa cum trebuie, adica ne duce catre happy end cu smiorcaieli. Iti vine sa plangi emotional, atunci cand vezi cat de frumos pica acest costum pe printul din poza pentru ca liniile de moda sunt pe gustul Cenusaresei, care sigur isi va mai pierde inca o data condorul. Motiv de reintalnire cu Printul.

Sau daca Cenusareasa isi va schimba condorii, sigur ca si tu vei cauta un alt costum care sa se asorteze. Si poate il vei prefera pe acesta.

Sacou elegant - Gri SMR0145SZ

Insa aici exista un pericol mare. Poate si alte contracandidate la titlul de Cenusareasa vor prefera acest gen de sacou, iar lupta va deveni extrem de echilibrata. Culoarea rosie a pantalonilor transmite nenumarate stari sentimentale. Si la final nu se mai poate sti exact care va fi castigatoarea. In aceasta poveste singurul lucru cert este ca… un print TinaR tot o Cenusareasa si-ar dori.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: