Fortinet asigură protecţie avansată, cu performanţă ridicată, întreprinderilor mijlocii și mari prin două noi echipamente

Fortinet® (NASDAQ: FTNT) – liderul mondial în soluţii de securitate cibernetică, anunţă lansarea a două echipamente Next Generation Firewall de ultimă generaţie (NGFWs), FortiGate-400D şi FortiGate-900D. Aceste noi produse consolidează portofoliul vast de soluţii integrate de securitate Fortinet, oferind în același timp performanţe NGFW de cinci ori mai bune decât competiţia. Odată cu lansarea acestor două noi produse, Fortinet furnizeaza inca o data companiilor mijlocii și mari soluţii accesibile de protecție de înaltă performanță de ultimă generaţie în materie de securitate cibernetica.

FortiGate 900D
Cea mai bună protecţie pentru întreprinderile mijlocii şi filialele companiilor mari
Organizaţii de toate mărimile sunt targetate de către hackeri şi trebuie să-și securizeze, acum mai mult ca niciodată, infrastructurile critice precum şi datele împotriva ameninţărilor avansate, extrem de bine focalizate. Totuşi, procesul este îngreunat de necesitatea unei lăţimi de bandă mai mare şi de modul în care este utilizată reţeaua, mai ales pentru că organizațiile și-au mărit volumul și domeniul de activitate. Acestea au nevoie de soluţii de top pentru a le asigura securitate eficientă şi functionalități pentru a se proteja împotriva ameninţărilor avansate, beneficiind in acelasi timp de performanţă şi conectivitate pentru utilizarea pe viitor a infrastructurilor lor.

FortiGate 400D

Noile dispozitive FortiGate 400D şi FortiGate 900D au fost proiectate pentru a oferi soluţii performante de securitate, concepute special pentru a îndeplini cerinţele din ce în ce mai mari ale organizaţiilor medii si mari, atat pentru prezent, cât şi pentru viitor. Utilizând performanţa cunoscuta de accelerare a platformelor bazate pe FortiASIC, ambele dispozitive folosesc procesoarele proprietare Network Processor 6 (NP6), prin care FortiGate 400D asigură o capacitate de transfer de 16Gbps, iar pentru FortiGate 900D o viteză de 52 Gbps.

Împreună cu setul de caracteristici ale sistemului de operare FortiOS garantează și un sistem de prevenție a atacurilor intruzive (IPS) cu performante îmbunatatite, o capacitate de transfer mai mare, securizare vastă pentru rețea, inspecţie detaliata a amenițărilor, analiză, controlare segmentată şi ușurință în utilizare. Întărite de rezultatele de top ale cercetărilor laboratoarelor FortiGuard, FortiGate 400D şi 900D oferă cel mai bun nivel de performanțe și protecție de pe piață acest lucru fiind cerut de companiile mijlocii și mari.

Soluția de top în securizare informaţiei pentru întreprinderile mijlocii
FortiGate 400D a fost proiectat special pentru a îndeplini cerinţele unice ale întreprinderilor mijlocii:
• dispozitive NGFW cu performanţă Multi-Gigabit de până la 16 Gbps
• densitate mare de porturi, incluzând multiple Gigabit Ethernet RJ45 şi interfeţe SFP
Solutie de Protecţie pentru companiile mari
FortiGate 900D, ce înglobează performanţa şi caracteristicile unui dispozitiv firewall de ultimă generaţie (NGFW) folosit de companii, astfel încât filialelor mari să nu le fie compromisă securitatea:
• Performanţă NGFW de 52 Gbps
• Multiple porturi de 10 Gigabit Ethernet SFP+, SFP şi RJ45

Disponibilitate
Noile FortiGate 400D şi 900D sunt disponibile şi pot fi achiziţionate imediat. Vă rugăm să contactaţi partenerul autorizat Fortinet pentru detalii referitoare la produs sau preţ. Pentru mai multe informaţii vizitaţi: http://www.fortinet.com/products/fortigate/.

Bucureşti, 27 iulie 2015 – Fortinet® (NASDAQ: FTNT)

Visits: 0

Lasă un răspuns