Toshiba anunta disponibilitatea Windows 10 si calendarul de upgrade pentru modelele noi si pentru cele deja existente

Toshiba Europe GmbH anunta astazi gama de dispozitive cu Windows ce vor putea fi upgradate la Windows 10 din data de 29 iulie 2015. In plus, multe dintre dispozitivele Toshiba existente din 2013 si 2014 vor putea fi upgradate la Windows 10 din 29 iulie. Upgrade-ul la Windows 10 este oferit de Microsoft Corp. gratuit pentru un an1.

Sandor van der Ham, Vice Presedinte, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, Toshiba Europe GmbH a declarat: “Suntem incantati sa putem oferi clientilor nostri oportunitatea de a experimenta Windows 10 inca din prima zi de la lansare pe gama noua de dispozitive, dar si pe multe din modelele deja existente. Am lucrat strans cu Microsoft pentru a ne asigura ca gama noastra 2015 este optimizata pentru a obtine cat mai mult din Windows 10 si suntem entuziasmati de lansarea sa pe piata. Consumatorii vor avea libertatea de a se bucura de tot ce e mai bun la dispozitivul lor Toshiba, cat si de cel mai nou sistem de operare Windows.”

tosh

“Am avut un parteneriat strans cu Toshiba pe parcursul intregului proiect Windows 10 si suntem incantati de noul design ce pune in valoare Cortana si evidentiaza alte caracteristici cheie ale Windows 10,” declara Peter Han, Vice Presedinte al Worldwide OEM Marketing, Microsoft. “Toshiba ofera clientilor sai experiente unice cu ajutorul inovatiilor hardware.”

Disponibila incepand cu 29 iulie 2015, intreaga gama 2015 de dispozitive cu Windows va fi eligibila pentru upgrade-ul gratuit, inclusiv seriile Satellite C, Satellite L, Satellite P, Satellite Radius 15 si Satellite Click Mini lansate mai devreme in acest an. Construite pentru a scoate in evidenta caracteristicile cheie ale Windows 10, multe dintre noile modele includ hardware si componente ce asigura o performanta fluida si microfon dual pentru cea mai buna experienta Cortana[1] – optimizat pentru captura clara a vocii si cu un buton pe tastatura pentru accesarea asistentului digital Microsoft. Cortana invata comportamentul utilizatorului si il ajuta in a se organiza, fie ca e vorba de informatii legate de trafic, de optimizarea intuitiva a cautarilor web sau de alerte legate de evenimente din calendar.

Clientii ce detin un model Toshiba din gama lansata in anul 2014 vor putea si ei beneficia de experienta Windows 10 incepand cu data de lansare oficiala, multe dintre modele fiind gata de upgrade imediat. Toshiba sustine, de asemenea, si upgrade-ul la Windows 10 pentru modelele lansate in 2013 prin realizarea de drivere updatate si alte solutii software ce vor fi disponibile in sase luni de la data de lansare.

Satellite Radius 15: un convertibil pentru orice scenariu

Balamaua ce permite indoirea la 360 de grade a Satellite Radius 15 (15.6”) permite utilizatorilor sa aleaga intre cinci moduri diferite, pentru a avea dispozitivul perfect in orice situatie. Design-ul de tip flip-and-flop asigura posibilitatea de a lucra intotdeauna in cel mai convenabil mod, oferind productivitate si flexibilitate de la inceputul zilei si pana seara tarziu.

Seria Satellite P: performanta multimedia de inalta calitate

Extrem de responsive si cu performante puternice pentru utilizare avansata multimedia si gaming, modelele Satellite P50-C, P50t-C si P50D-C de 39.6 cm (15.6”) ofera divertisment fluid pentru entuziastii multimedia. Cu un set de caracteristici puternice, utilizatorii au tot ce e nevoie pentru a juca jocuri cu grafica avansata, a viziona cele mai noi filme sau a face multitasking printr-o varietate de aplicatii.

Seria Satellite L: imbunatateste experienta zilnica de calcul

Satellite L50-C/L50D-C de 39.6 cm (15.6”) si Satellite L70-C de 43.9 cm (17.3”) echilibreaza designul atractiv cu functionalitatea impresionanta ce nu face niciun compromis legat de portabilitate. Cu o gama de caracteristici de divertisment, seria L vine in intampinarea activitatilor zilnice si a cerintelor media.

Seria Satellite C: performanta si stil pentru toti

Fiecare model al seriei Satellite C – Satellite C70-C/C70D-C de 43.9 cm (17.3”), Satellite C55-C/C55D-C de 39.6 cm (15.6”) si Satellite C40-C de 35.6 cm (14”) – vine cu un sasiu nou si elegant, completat de un finisaj atractiv tip hairline. Cu cele mai noi procesoare Intel® si AMD, seria C permite utilizatorilor sa optimizeze cu usurinta utilizarea zilnica a computerului

Bucuresti, Romania, 27 iulie 2015Toshiba Europe GmbH

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: