Oracle Database 12c şi Database In-Memory certificate SAP

Oracle a anunţat astăzi că Oracle Database In-Memory a fost certificat de SAP în vederea utilizării cu soluţii SAP, bazate pe platforma de tehnologie SAP NetWeaver® 7.x. Clienţii pot utiliza aplicaţii SAP împreună cu Oracle Database In-Memory pentru a realiza analiza datelor în timp real împreună cu procesarea tranzacţiilor în timp real pe aplicaţiile existente, adăugând structuri SAP în memoria internă a magazinului. Aceasta este continuarea colaborării dintre Oracle şi SAP pentru a îndeplini cererile clienţilor de a folosi software-ul SAP împreună cu tehnologia de la Oracle. La începutul acestui an, SAP a certificat Oracle Database 12c, Oracle Exadata Database Machine X5-2 şi Oracle Exalogic Elastic Cloud X5-2 pentru utilizare împreună cu soluţiile SAP.

Oracle_SAP

Oracle Database In-Memory a fost lansat de Oracle acum un an. În primul său an, vânzările au fost de aproape trei ori mai mari față de toate opţiunile Oracle Database 11g în primul lor an. Clienţii sunt încântaţi de uşurinţa de implementare şi de potenţialele câştiguri de performanţă oferite de Oracle Database In-Memory.

“Sistemele de business-critical Financial Management ale Lion Corporation rulează aplicaţii SAP pe Oracle Database dovedindu-se a fi o soluţie bună, care ne-a ajutat să creştem afacerea şi să devenim mai eficienţi,” a spus Masatoshi Utsunomiya, director al Integrated Systems Division, Lion Corporation. “Cu certificarea SAP a Oracle Database In-Memory, suntem încântaţi să explorăm cum viteza în timp real şi transparenţa aplicaţiei Oracle Database In-Memory ne poate ajuta să evoluăm într-o companie în timp real.”

“Oracle Database este baza de date numărul 1 din lume printre clienţii SAP, iar certificarea SAP a Oracle Database In-Memory, împreună cu serviciile noastre de suport şi reseller, este relevantă pentru importanţa sa,” a spus Andy Mendelsohn, executive vice president, Database Server Technologies, Oracle. “Clienţii pot fi siguri că aplicaţiile lor SAP, ce rulează pe Oracle Database şi Oracle Engineered Systems, sunt sprijinite în totalitate. Oracle Database In-Memory oferă clienţilor comuni o soluţie enterprise-grade, in-memory de la Oracle.”

“Faptul că SAP a certificat Oracle Database 12c în Martie 2015 şi Oracle Database In-Memory doar 3 luni mai târziu este o confirmare a compatibilităţii Oracle Database In-Memory cu aplicaţiile existente,” a spus Carl Olofson, vicepreşedinte de cercetare, Application Development and Deployment, IDC. “Este un mare câştig pentru clienţii care vor avea acum posibilitatea de a utiliza cea mai nouă tehnologie de la Oracle cu aplicaţii SAP.”

Oracle Database In-Memory implementează o arhitectură unică, în format dual, care livrează analize rapide împreună cu OLTP la performanţe înalte. Procesează datele la o viteză de miliarde de intrări pe secundă faţă de milioane/secundă şi permite procesului de analiză să ruleze direct în bazele de date OLTP, reducând întârzierile şi îmbunătăţind acurateţea datelor. Oracle Database In-Memory se instalează uşor în cadrul oricărei aplicaţii care este compatibilă cu Oracle Database. Nu este nevoie de nicio schimbare în cadrul aplicaţiei. Oracle Database In-Memory utilizează scale-up, scale-out şi tehnologiile de aranjare mature ale Oracle pentru a rula orice cantitate de muncă necesară. Oracle Database In-Memory moşteneşte toate funcţionalităţile dovedite ale Oracle Database 12c, inclusiv soluţiile sofisticate şi de disponibilitate mare aflate în cadrul popularului Maximum Availability Architecture al Oracle.

 Redwood Shores, Calif. — 23 Iulie, 2015 — Oracle

Visits: 3

Lasă un răspuns