Bitdefender 2015 introduce conceptul OneClick Security ™ pentru ușurința de utilizare

Bitdefender introduce conceptul OneClick Security ™ pentru ușurința de utilizare, dar şi o securitate sporită.

Bitdefender, furnizor de solutii software inovatoare de securitate, a lansat linia de produse 2015, care de securitate internet re-vampiri, cu un nou concept de amestecare premiat de securitate și performanțe excepționale cu ușurință extremă de utilizare și simplitate sublimă.

avatar_img_header

Bitdefender 2015 domenii conceptul OneClick Security ™ cu o tehnologie din spatele camerei de filmat pentru a spori în mod automat locul de muncă, joacă sau de a folosi mass-media, susține perfect activitatea financiară și în mod constant sistemele de optimizare. Chiar de la procesul de instalare, gama de caracteristici atât sustine cea mai bună protecție online din lume și face mai usor de folosit.

Cea mai recentă încarnare a Bitdefender, care a fost proclamat cel mai bun de protecție de către analiștii independenți timp de trei ani la rand, va aduce noua tehnologie Profiluri care determină dacă sunteți de lucru, joaca sau vizionarea mass-media și setările ajustează pentru a va oferi focalizarea și resursele necesare pentru a sprijini fiecare activitate.

“Simplitatea este coloana vertebrală a Bitdefender 2015. Sunt convins că fiecare utilizator, indiferent de competențe informatice, se va înțelege în doar câteva minute, ceea ce noul Bitdefender 2015 de produse linia este vorba și vor învăța chiar mai repede cum să-l folosească,” a declarat Strategist Bitdefender Chief Security Catalin Cosoi. “Tot mai mare de internet mediu criminalității cibernetice de astăzi și utilizarea tot mai mare de cereri de tehnologie sporit de securitate, ceea ce înseamnă că am avut de a construi un concept extrem de user-friendly din spatele tehnologiilor noastre cheie.”
Bitdefender, de asemenea, integreaza acum caracteristica sa Wallet maximă securitate, care asigură date sensibile în timp ce menținându-l convenabil la mână, cu hacker-dovada Safepay browser-ul securizat pentru a completa în mod automat în detaliile de plată și ușura viața dumneavoastră financiară on-line. Și noul scanner de breșe de rapidă avertizează de software vulnerabil sau depășite, patch-uri lipsă de securitate pentru Windows, și setările de sistem potențial nesigure.

bdf1

OneClick Optimizer utilizează o serie de tune-up-uri cu un singur clic pentru a menține sistemul dvs. să ruleze la viteza de top și tehnologia exclusivă de Bitdefender Photon ™ se modelează treptat la sistemul dvs. pentru a îmbunătăți vizibil performanțele sistemului.

Autopilot, artizanale de la Bitdefender deceniu de experiență în lupta împotriva malware-ului, are în mod automat cele mai bune decizii de securitate pentru tine, astfel încât vă puteți concentra pe sarcina la îndemână. Noul Raport de Securitate va tine la curent cu cele mai recente întâmplări cu sistemul dvs., inclusiv optimizări app, spațiu eliberat și de stocare disponibile, în timp ce oferă sfaturi pentru o mai bună securitate set-up.

Alături de noua linie clasica, Bitdefender a restructurat imaginea Dacian Wolf, în conformitate cu valorile de bază ale companiei.Dacian Wolf întruchipează devotamentul ferm și de inovare a Bitdefender într-o industrie cu zero, cameră pentru eroare.

Bitdefender este, de asemenea, lansarea unui site web cu design nou (http://www.bitdefender.com/), care oferă o experiență mult mai receptiv, axat pe simplitate și coerență, cu o mai bună performanță cross-platform și compatibilitate browser.

 

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: