F64 aduce în București poveștile din Tanzania printr-o prezentare foto gratuită

În miez de vară, F64 găzduiește o prezentare foto gratuită cu povești direct din Tanzania, o țară est-africană dominată de peisaje spectaculoase și de o faună deosebită. Poveștile sunt aduse de Tudor Vintiloiu și Andrei Dinu, iar prezentarea se va desfășura în sala expozițională a magazinului din Bulevardul Unirii nr. 45, începând cu ora 19.00, pe 29 iulie.

October 6th, 2008 - Man from the Dassanech tribe crosses the Omo River in a makeshift boat in southwestern Ethiopia, some 700 km from the capital city of Addis Ababa. The Dassanech are one of the largest tribes located in Ethiopia's Lower Omo River Valley, with over 30,000 people. They are traditionally pastoralists, but in recent years they have come to rely mainly on fish from the Omo River for food, having lost most of their grazing lands in conflict with other tribes.
October 6th, 2008 – Man from the Dassanech tribe crosses the Omo River in a makeshift boat in southwestern Ethiopia, some 700 km from the capital city of Addis Ababa. The Dassanech are one of the largest tribes located in Ethiopia’s Lower Omo River Valley, with over 30,000 people. They are traditionally pastoralists, but in recent years they have come to rely mainly on fish from the Omo River for food, having lost most of their grazing lands in conflict with other tribes.

Tudor este un fotojurnalist experimentat și până în prezent a călătorit în țări precum Maroc, Cambodgia, Etiopia, Ecuador și multe altele, unde a surprins în fotografii memorabile frumusețea locurilor și specificul culturilor prezente în acestea. Alături de acesta, Andrei va împărtăși detalii unice despre lumea triburilor africane, de maasai și bushmen, despre cultura și modul lor de viață, dar și cum trebuie să se pregătească cineva de o călătorie în Tanzania. Prezentarea va fi însoțită de imagini din portofoliul lui Tudor iar fotograful va oferi o serie de sfaturi și trucuri pentru a realiza cele mai bune poze de călătorie.

Tudor Vintiloiu - Prezentare foto Tanzania

Cum prezentarea “Povești despre Tanzania” va fi susținută în sala expozițională a F64, locurile sunt limitate. Toți cei dornici să participe se pot înscrie în baza formularului de aici și își asigură astfel un loc în sală.

Despre Tanzania ar mai trebui cunoscut că, oficial, se numește Republica Unită a Tanzaniei și este situată în estul Africii, unde o mărginesc țări precum Kenya, Uganda, Ruanda, Burundi, Mozambic sau Republica Democrată Congo. Denumirea țării provine de la combinația dintre Tanganika, teritoriul principal, și Zanzibar, țărmul arhipelagului. Cele două foste colonii britanice unite în 1964 au format Republica Unită Tanganika și a Zanzibarului, care a fost redenumită în același an Republica Unită a Tanzaniei. Aceasta are o populație de peste 45 de milioane de locuitori.

București, 23 iulie 2015 – F64

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: