Primele device-uri Allview cu Windows 10

Allview, brandul autohton de smartphone-uri şi tablete prezent pe piaţa din Europa de peste 10 ani şi Microsoft prezintă primele 4 tablete cu Windows 10 ȋn premieră pe piaţa din Romȃnia, disponibile cu pre-comanda ȋn shop-ul online Allview, cu livrare ȋncepȃnd din data de 30 iulie.
Campania anunţată de Allview şi Microsoft ȋntareste parteneriatul pe care cele două companii l-au anunţat prima oară ȋn iunie 2014. Astazi Allview ne informează despre posibilitatea de a achiziţiona primele device-uri din Romania care beneficiază de Windows 10 la o promotie avantajoasă. prin intermediul căreia consumatorii primesc gratuit un smartphone marca Allview, Impera m, ȋn perioada 23 – 30 iulie 2015.

Primele_device-uri_Allview_cu_Windows10__20150723
“Am plăcerea de a vă anunţa astăzi o premiera ȋn Romȃnia, disponibilitatea primelor tablete Allview cu Windows 10. Ȋmpreună cu partenerii de la Microsoft oferim o experienţă completa care va ȋncurajă utilizatorii să descopere noi funcţionalităţi şi aplicaţii menite să ofere experienţe extraordinare. Se remarcă butonul de start care acum revine, browser-ul Microsoft Edge, care ȋţi permite să iei notiţe direct ȋn pagina web, Snap şi Virtual Desktop, care sporesc eficienţa ȋn organizare şi multe altele.” a declarat directorul general Allview, Lucian Peticilă.
„Allview este unul dintre cei mai activi și dinamici parteneri producători de device-uri cu Windows din piața din România. Succesul și calitatea acestor dispozitive au demonstrat faptul că un partener local se poate impune pe o piață competitivă cu tablete și laptop-uri 2-in-1 cu Windows, de aceea suntem foarte mândri că astăzi Allview anunță primele sale device-uri cu noul sistem de operare Windows 10, un Windows familiar dar mai bun, cu o experiență personalizată și naturală ce funcționează la fel pe orice dispozitiv permițând oricui să-și îndeplinească activitățile”, declară Tudor Galoș, Consumer Marketing Manager, Microsoft Romania.
Primele tabletele din Romȃnia cu Windows 10 sunt următoarele:
• Wi10N PRO la preţul de 1.099 Lei, device-ul 2 ȋn 1 care reprezintă ȋmbinarea perfectă ȋntre utilitate şi performanţe, ce se remarcă şi prin memoriile generoase de 2 GB RAM și 32 GB Flash.
• Impera i10G la preţul de 1.199 Lei, device-ul ce se distinge prin display-ul de 9,7” cu rezoluţie de 2048×1536 px şi prin memoriile de 2 GB RAM cu 32 GB Flash.
• Wi8G la preţul de 649 Lei, device-ul echipat cu un procesor Intel®Atom™, display IPS de 8” şi conectivitate 3G, cea mai mobilă tabletă ce susţine productivitatea din gama Allview.
• Impera I8 la preţul de 849 Lei, device-ul cu un procesor Intel®Atom™ care aduce utilizatorilor o grafică bogată, culori vii şi imagini foarte clare.
Toți utilizatorii de device-uri eligibile Allview, ce rulează Windows 8.1, vor fi înștiințati în mod automat despre posibilitatea de a efectua update gratuit la Windows 10 începând cu data de 29 iulie 2015.

Braşov, 23.07.2015 – Allview

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: