Epson duce calitatea și flexibilitatea imprimării foto la un alt nivel în cadrul târgului Photokina

  • Atât în studioul foto profesional, cât și în cadrul panelurilor de discuții, Epson le va demonstra vizitatorilor cât de ușor este să imprimi imagini de calitate superioară pe hârtie, pe pânză, pe film, pe metal, pe materiale textile și pe accesorii 3D, utilizând noile sale imprimante cu jet de cerneală
  • Renumitul fotograf Marco Grob va susține o prezentare la standul Epson

Epson expune la Photokina, prestigiosul târg din domeniul fotografiei și imagisticii, cele mai noi soluții de scanare, dar şi de imprimare cu jet de cerneală, precum și Moverio, ochelarii inteligenți pentru realitate virtuală prin intermediul unor demonstrații de excepție care vor avea loc la standul Epson B011, în hala 2.2, între 20-25 septembrie 2016.

SureLab D-700

Pe lângă gama completă de soluții profesionale de înaltă performanță pentru imprimarea de fotografii, dar și pentru realizarea de reproduceri artistice (Fine Art), Epson își propune să depășească granițele fotografiei tradiționale și să demonstreze în cadrul evenimentului cât de ușor de folosit sunt imprimantele cu jet de cerneală. Vor fi demonstrații pentru imprimarea de imagini pe canvas, pe tricouri, pe panouri metalice și pe obiecte 3D. Epson s-a asociat cu specialiști în software, finisare și aplicații care vor demonstra în cadrul salonului modul în care pot fi produse rapid și cu ușurință fotografii pe diverse medii de tipărire, reproduceri de artă sau obiecte destinate producţiei publicitare.

În plus, pentru a ajuta vizitatorii să afle care sunt cele mai noi tehnici de imprimare și de prelucrare a imaginii, Epson va găzdui zilnic în zona sa de prezentare o serie de paneluri de discuții. Experți în imagistică de la Epson se vor alătura specialiștilor din industrie pentru a oferi consiliere cu privire la subiecte de actualitate, cum ar fi: Cum imprimați pe un suport cu înălbitor optic; Cel mai bun mod de a digitaliza diapozitivele și lamelele de sticlă cu profil istoric; Cum să găsiți cel mai bun suport pentru a produce fotografii de calitate superioară sau printuri fine art.

Marco Grob va susține o prezentare la standul Epson

Marco Grob

Marco Grob va fi invitatul special al brandului Epson la Photokina. Renumitul fotograf de portrete va vorbi despre succesul său profesional. Fotograful va avea o prezentare intitulată “Bani, oameni și politică” în zona Epson dedicată fotografiei și va povesti despre cum a reușit să surprindă personalitățile remarcabile pentru istoria globală din lumea politică, dar și din cinematografie. Marco Grob va povesti și despre experiența pe care a avut-o timp de un an petrecut în spațiu, dar și despre premiul Emmy pe care l-a primit pentru proiectul “Beyond 9/11: Portraits of Resilience”. Prezentarea va avea loc joi, 22 septembrie, la 11:00 și 15:00 în limba engleză și la 11:30 și 15:30 în limba germană.

Două dintre portretele realizate de Marco Grob, (Jane Goodall și Siro Kierie) vor fi expuse în cadrul zonei Digigraphie a standului Epson. Portretele au fost tipărite cu imprimanta SC-P20000.

Standurile vor fi organizate pe zone de aplicații pentru a permite vizitatorilor să-și îndrepte atenția către demonstrațiile specifice realizate de experți care le vor oferi informații practice, dar și consiliere. Demonstrațiile vor fi structurate astfel:

Cele mai noi tendințe în imprimarea foto profesională, dar și pentru imprimarea realizată acasă: Vizitatorii pot vedea cele mai noi imprimante cu jet de cerneală de la Epson, de la modelele A4 cu șase culori, multifuncționale, cu funcții de scanare și imprimare, până la imprimantele de format mare cu 10 culori, de 44 de inch. Toate sunt concepute pentru a oferi o calitate superioară a imaginii și ușurință în utilizare, fiind dotate cu cartușe de cerneală care produc printuri extraordinare în culori vii, cu detalii fine și nuanțe profunde de negru, gradații fine, reproduceri consecvente și fotografii alb-negru spectaculoase.

Imprimare foto fine art de o calitate superioară pentru producții cu volum mare: Experimentați o calitate excelentă a imprimării foto fine art de până la 64 de inch lățime cu imprimantele de format mare din gama SureColor SC-P10000/P20000. Digital Information va fi alături de Epson la Photokina pentru a face demonstrații ale soluțiilor de imprimare față-verso pentru albume foto în premieră cu ajutorul sistemului DGI, cu care vor fi dotate două modele SureColor SC-P10000.

Mini-laboratoare cu funcțiuni multiple: Realizate pentru a oferi fotografilor comerciali și retailerilor cea mai bună experiență în ceea ce privește calitatea și ușurința în utilizare, Epson va face demonstrații cu SureLab D30000SR & DR,mini-laboratorul SureLab D7 Studio și cu imprimantele compacte cu jet de cerneală SureLab SL-D700. Cu SureLabs pot fi produse o varietate de fotografii, cărți de vizită, invitații, pliante și broșuri pe o gamă largă de medii și formate  de până la un metru lungime. Epson vine și cu o ofertă pentru modelul SL-D700 care va putea fi achiziționat la un preț cu 22 la sută mai mic până la sfârșitul lunii octombrie.

Imprimare foto fine art de calitate pe canvas: În această zonă, veți vedea cum funcționează tehnologia de imprimare profesională pe canvas cu imprimanta de 64 de inch Epson SureColor SC-S80600 și care sunt soluțiile de tăiere automată Fotoba și MH&P Stretchmaster ST60/60. Pentru a arăta cum se face imprimarea inovativă și ușoară, reprezentanții Epson vor face demonstrații pe modelul SureColor SC-T7200 cu cerneală pe bază de apă, folosind ramele Adventa.

Imagini pe tricouri, pe suprafețe metalice și pe obiecte 3D: Pentru a proba flexibilitatea imprimantelor cu sublimare SureColor SC-F pentru producerea de textile și obiecte promoționale de calitate superioară, Epson va face demonstrații cu o varietate de aplicații extrem de creative. Imaginile vor fi imprimate pe tricouri folosind imprimanta SureColor SC-F2000 care tipărește direct pe materiale textile și care furnizează un design complet și servicii de imprimare all-in-one. Imprimarea foto pe produse 3D, inclusiv căști de protecție, accesorii, huse de telefon/tabletă și obiecte promoționale va fi demonstrată cu imprimanta SureColor SC-F6200, în parteneriat cu experții în sublimare 3D de la SubliTec. Epson se va asocia, de asemenea, cu ChromaLuxe pentru a face demonstrații ale imprimării foto pe panouri metalice cu ajutorul SC-F6200, rezultatul fiind imagini uimitoare și rezistente.

Micro-site-ul Epson dedicat târgului Photokina (www.epson.eu/photokina) va fi actualizat în mod regulat cu cele mai noi informații despre ce puteți vedea, experimenta și afla de la standurile Epson.
Intrați în dialog: #epsonphotokina
Instagram: @epsoneurope
Facebook: @EpsonDE @EpsonUK  @EpsonFrance  @Epson.Italia

 Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 67.000 de angajaţi în 90 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

www.global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

București, 16 septembrie 2016 –  Epson

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: