Noua cameră Panasonic Bridge LUMIX DMC FZ2000, se lanseaza azi

Panasonic lansează astăzi noua cameră Bridge LUMIX DMC FZ2000, care încorporează un obiectiv cu zoom optic 20x, un senzor MOS de 1,0 inci și înregistrare video 4K nelimitată în MOV/MP4.

Camera LUMIX FZ2000 este prevăzută cu noul sistem cu obiectiv LEICA DC VARIO-ELMART care are un zoom optic 20x (24-480 mm, echivalent cameră 35 mm) și F2,8-4,5. Alcătuit din 16 lentile în 11 grupuri, sistemul cu obiectiv furnizează performanțe optice înalte, minimizează efectul ghost și reflexiile, fiind totodată prevăzut cu un mecanism de ghidare utilizat de obicei de camerele video profesionale.

p1

Obiectivul LEICA DC VARIO-ELMART încorporează o diafragmă cu nouă lamele pentru realizarea unui efect plăcut și delicat de estompare și se adaptează ușor la modificările bruște ale luminozității datorită utilizării unui sistem galvanometric,  utilizat de obicei de camerele video profesionale.

Datorită capacității de înregistrare a unor imagini video de înaltă calitate, această cameră compactă se ridică la cele mai înalte standarde profesionale.

Această prezentare necesită JavaScript.

Camera LUMIX FZ2000 încorporează un senzor MOS de 1 inci, de înaltă sensibilitate și mare rezoluție – 20,1 megapixeli. Acest senzor MOS de dimensiuni mari îmbunătățește raportul S/N (semnal-zgomot), fapt ce poate duce la reducerea semnificativă a zgomotului chiar și în cazul înregistrării la ISO 12800.

O funcție suplimentară, 4K PHOTO, capturează oportunităţile video extrem de rapide la 30 fps, putând alege și extrage cel mai fotogenic cadru din fișierul rafală 4K și salva ca fotografie.

Funcția Post Focus (post-focalizare) integrată face posibilă selectarea zonei focalizate a unui singur cadru chiar și după înregistrare.

Camera LUMIX FZ2000 include un vizor OLED LVF (Live View Finder) cu o rezoluție ridicată, de 2360K pixeli, și un grosisment de aproximativ 2,18x/0,74x (echivalent cameră 35 mm în format 4:3). Utilizarea tehnologiei OLED pentru vizorul LVF oferă şi un timp de răspuns de mare viteză, cu decalaj minim, de sub 0,01 secunde, precum și un contrast ridicat, de 10.000:1, pentru o vizibilitate excepțională.

O întreagă serie de alte caracteristici interesante

  • Conector pentru microfon de 3,5 mm și conector de căști de 3,5 mm

Conectorul pentru microfon de 3,5 mm se utilizează pentru o înregistrare audio de înaltă calitate prin intermediul unui microfon extern, iar cel de 3,5 mm pentru căști permite monitorizarea în timp real a înregistrării audio în timpul înregistrării video.

  • Conectivitate wireless uşoară prin Wi-Fi cu smartphone-uri

Camera LUMIX FZ2000 integrează conectivitate Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n) pentru a oferi o experiență de înregistrare mai flexibilă și partajare transmiterea rapidă a imaginilor, datorită ușurinței în utilizare.

  • Accesorii opţionale

De asemenea, pentru o mai mare libertate creatoare, este disponibilă o gamă largă de accesorii profesionale opționale, printre care blițul extern (DMW-FL580L, DMW-FL360L, DMW-FL200L), microfonul stereo de tip Shotgun (DMW-MS2), lampa video (VW-LED1), declanșatorul de la distanță (DMW-RSL1), filtrul PL de 67 mm (DMW-LPL67) sau cel de protecție MC (DMW-LMCH67).

București, 19 septembrie 2016 – Panasonic

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: