Axio Scan.Z1 digital Slide Scanner de la Zeiss

Carl Zeiss este deschis pentru cateva interfete pentru utilizatori. Acestia pot acum ajusta parti de software din aplicatiile individuale. Noul Open Application Development (OAD) mediul de programare in ZEN este bazat pe limbajul de programare Python. Suplimentar, ZEN offera a plug-in catre ImageJ si programe Fiji Open Source. Acesti useri au a o mare varietate de scripturi de editare imagini si analiza.

zei

Axio Scan.Z1 capturează zona modelului intreaga lamă de microscop – inclusiv marginea. La doar câteva minute mai târziu, acesta auto-calibrare a scanerului diapozitivului automatizat prezintă exemplare virtuale de pe slide-uri de înaltă calitate . Până la 100 de lame de microscop pot fi digitalizate la un moment dat. Pentru aplicații cu fluorescență, roțile filtrul trece lungimi de undă în doar 50 de milisecunde. Camerele sensibile si optica maxim corectata obține o calitate optimă a imaginii. Colibri.2 UV-free sursa de lumina LED si o căutare focalizare cu iluminare oblică, Aperture Contrast Ring, asigură protecție maximă pentru eșantion.

Axio Scan.Z1 este operat de software de imagistică ZEN de la Carl Zeiss. ZEN permite utilizatorilor, fie pentru a lucra cu parametrii de înregistrare pre-definite în mod automat sau pentru a selecta toate setările în mod individual.Interfața cu utilizatorul este special adaptat pentru a fluxului de lucru în domeniul cercetării. Diapozitivele virtuale sunt organizate într-o bază de date pe internet: Browser ZEN. Independent de sistemul de operare, utilizatorii pot accesa, vizualiza și partaja imagini și date cu colegii on-line și de a organiza proiecte intregi – chiar în timp ce călătoriți. Există, de asemenea, o aplicație gratuită pentru iPad și iPhone pentru a facilita această utilizare. Utilizatorii decid de la început cât de multe lame de microscop și pe care din modurile de detectare și aparat de fotografiat doresc să le utilizeze, și upgrade-ul pur și simplu Axio Scan.Z1 ca sarcinile lor se extindă. Simplu și reproductibil: Folosind Axio Scan.Z1, cercetatorii pot digitalizarea până la 100 de secțiuni de țesut imobilizate si exemplare citologice la un moment dat. Asa cum este specificat in comunicatul Zeiss.

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: