E-Boda Rainbow V45 cu carcasa dreptunghiulara din material siliconat a fost lansat

E-Boda lansează modelul Rainbow V45, venind cu o nouă propunere de design pentru gama de smartphone-uri. Carcasa dreptunghiulară din material siliconat integrează un ecran IPS cu diagonala de 4,5 inci, procesor Dual Core Mediatek Cortex A7 cu o frecvență de 1,2 GHz și memorie RAM de 512 MB, ce rulează sistemul de operare Android 4.2. Rainbow V45 este disponibil pe site-ul E-Boda și în magazinele partenere la prețul recomandat de 499 lei.

V45
”În urmă cu cinci ani, aveai nevoie de un buget generos pentru a îți putea permite un smartphone cu dotări avansate. Cu 500 de lei îți puteai lua un feature-phone ce îți permitea să îți verifici căsuța de mail, să instalezi câteva jocuri și să accesezi Internetul la viteze foarte mici. Astăzi, cu 500 de lei, oferim utilizatorilor noștri unul dintre cele mai bune smartphone-uri din categorie,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. ”Rainbow V45 aduce toate posibilitățile de comunicare, de la cele de bază ca apeluri voce sau mesagerie până la aplicații de IM sau VoIP, navigare rapidă pe Internet, jocuri complexe sau chiar și editare de documente sau posibilitatea de a realiza fotografii la o calitate superioară, toate într-un singur dispozitiv cu design atractiv, la un preț accesibil,” adaugă Alexandru Drăgoiu.
Rainbow V45 este echipat cu unul dintre cele mai bune display-uri din categoria sa pentru o experiență de utilizare completă. Ecranul cu diagonala de 4,5 inci și o rezoluție de 480 x 854 pixeli este dotat cu tehnologia IPS, ce oferă o imagine mai clară, culorii foarte vii și luminozitatea corectă datorită unghiului de vizualizare de 178 de grade. Astfel, imaginile sau clipurile video sunt mai ușor de vizualizat, indiferent de condițiile meteorologice de afară sau de nivelul de iluminare din încăperi.
Smartphone-ul oferă mai multe posibilități de comunicare datorită celor două sloturi pentru cartele tip micro-SIM. Astfel, utilizatorii ce folosesc două numere diferite de telefon scapă de grija purtării unui telefon suplimentar, avându-le pe ambele într-un singur dispozitiv. De cealaltă parte, utilizatorii pot opta pentru un mix de cartelă cu un abonament de voce și un serviciu pre-pay cu un abonament de date mobile, fiind liberi să aleagă varianta optimă în funcție de nevoile și posibilitățile lor.


Rainbow V45 integrează toate caracteristicile hardware și software necesare pentru a răspunde nevoilor oricărui utilizator. Procesorul Dual Core Mediatek MT6572W Cortex A7, cu o frecvență de 1,2 GHz, procesorul grafic Mali400, memoria RAM de 512 MB și sistemul de operare Android 4.2 oferă o navigare fluidă prin meniul telefonului, acces rapid la Internet, fie printr-o conexiune de date mobile, fie prin intermediul rețelelor Wi-Fi, jocuri, aplicații, muzică sau filme. Memoria smartphone-ului de 4 GB, extensibilă cu până la 32 de GB, permite stocarea acestora pentru a le putea accesa în orice moment. Prin intermediul fucției Bluetooth, Rainbow V45 poate fi conectat la un sistem audio, handsfree sau, prin Wi-Fi, la dispozitivul E-Boda FullStream, transformându-l instant într-un centru multimedia portabil. Mai mult, prin intermediul aplicației Seenow preinstalate, utilizatorii pot vizualiza posturile TV, filmele, serialele și documentarele preferate, beneficiind de acces gratuit în prima lună la secțiunile pe bază de abonament.
Pentru utilizatorii care doresc să surprindă toate momentele memorabile în cele mai interesante ipostaze, Rainbow V45 vine cu o cameră principală de 5 MP. În plus, aplicația de cameră foto oferă o serie de filtre și efecte speciale pentru ca aceștia să editeze fotografiile înainte de a le împărtăși cu prietenii pe Facebook sau Instagram. Mai mult, prin intermediul funcției GPS, toate pozele făcute se vor salva împreună cu coordonatele GPS ale locaței, pentru ca utilizatorii să își amintească unde au fost făcute de fiecare dată când le vor revedea.
Pachetul ce conține Rainbow V45 oferă capace spate în trei variante de culori: negru, albastru și roz și o folie de protecție pentru ecran. Smartphone-ul este disponibil online, pe www.e-boda.ro, și în magazinele partenere la prețul recomandat de 499 lei.

București, 6 mai 2014 E-Boda

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: