Una vita…Nutrivita

Una vita spune italianul cand se refera la viata sa, iar aceea bazata pe produse dietetice si bio este clar ca este una noua daca alegi sa renunti la modul de alimentatie traditional daunator sanatatii.

Nutrivita ofera produse variate, din mai multe segmente de produse dietetice. Portofoliul este insa intr-o continua evolutie, in functie si de dezvoltarea pietei si de cererea consumatorilor. Cine oare nu a auzit despre ISOSTAR – liderul european al nutritiei sportive ce se ocupa cu acoperirea unui numar mare de nevoi nutritionale ale sportivilor, solutii de rehidratare ce determina cresterea performantei sportive cu 19%. High Energy – produse energizante pentru efort sportiv. Long Energy – gama de produse destinate sporturilor de anduranta, cu dublu concentrat de energie. After Sport Recovery – produse proteice pentru recuperare musculara dupa efort.

Tatal meu e diabetic si sunt foarte hotarat sa ii recomand produse pentru diabetici intrucat ajuns intr-o astfel de faza a bolii si anume de diabet dobandit, viata dansului este dependenta de alimentatie, iar, produsele online par extrem de credibile pentru a-i prelungi viata alaturi de medicatia normala primita de la medicul de familie.

Pentru mine par destul de accesibile produsele de slabire fireste este vorba despre Gerlinea, mi se preconizeaza si mie una altra vita cu Nutrivita. Iar dupa ce voi ajunge la greutatea potrivita ma tenteaza niste produse pentru managementul greutatii. Ce spuneti pare atat de dificil sa intru si eu in randul oamenilor sanatosi?

Parerea mea este ca nu ar fi asa. Desigur trebuie sa aleg stilul de viata bio si nu numai pentru ca asa spune doctorul ci si pentru ca asa cere si organismul. Nutravita de abia asteapta sa iti schimbe modul de viata intr-unul cat mai sanatos posibil. Pe langa toate acestea Nutravita ne indeamna si catre o viata cat mai sportiv posibila caci competitia cu propriul organism trebuie sa aiba un singur castigator. Si acela mi se pare normal a fi tu cu tine insuti.

Puteti ridica produsele direct de la Depozitul Nutrivita situat in Bdul Eroilor nr. 4, Voluntari, Ilfov, de luni pana vineri intre orele 9.00-16.00. Dar mai elegant decat atat mi se pare sa comanzi online optand pentru urmatoarele variante de transport:
– Prin Posta Romana, in aproximativ 5 zile lucratoare de la data expedierii coletului cu avizare la adresa mentionata si ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti.
– Prin Curier Rapid, in 1-2 zile lucratoare, direct la adresa indicata de dvs. Costul va fi influentat de adresa si greutatea coletului.
Prin Nutravita ofera-ti o alta viata mai sanatoasa!

 

 

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: