E-Boda prezintă Storm V500s, vârful de gamă al noii generații de smartphone-uri

E-Boda prezintă Storm V500s, vârful de gamă al noii generații de smartphone-uri. Noul dispozitiv se remarcă printr-un design unibody, cu linii simple și elegante care încadrează un ecran IPS de 5 inci. O noutate adusă smartphone-ului este procesorul Octa Core cu o frecvență de 1,4 GHz incorporat, camera foto principală de 14 MP, frontală de 5 MP și spațiul de stocare de 16 GB. Totodată, E-Boda lansează și varianta Storm V500, un smartphone ce face parte din aceeași serie de design. Device-ul are un procesor Quad Core de 1,3 GHz, un spațiu de stocare de 8GB și o cameră principală de 8 MP cu funcție auto focus. Storm V500S și Storm V500 sunt disponibile pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere în varianta navy blue, respectiv neagră la prețul recomandat de 849, respectiv 649 lei.

image003

”Când frumusețea și rafinamentul întâlnesc tehnologia rezultatul este un smartphone performant. Storm V500s este un device puternic și rezistent, cu o eleganță care îi garantează un loc în ierarhia gadget-urilor de top. Noul model marchează vârful nostru de gamă în materie de smartphone-uri și ridică standardul dispozitivelor pe care le dezvoltăm pentru clienții noștri. Telefonul are forța de a transforma simpla utilizare într-o experiență multi-tasking acoperind cu succes toate palierele pe care clienții noștri le solicită de la un smartphone: eleganță, performanță și putere,” a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

Storm V500s integrează un ecran cu tehnologie de iluminare LED și IPS ceea ce permite o vizibilitate mai bună la lumina naturală și unghiuri largi de vizualizare. Astfel, fotografiile și clipurile video vor fi redate mai clar, cu contraste puternice datorită rezoluției de 1280×720 pixeli a ecranului. Utilizatorii nu vor rata niciun moment de neuitat datorită camerei principale de 14 MP, cea mai performantă din portofoliul de smartphone-uri E-Boda. Iar pentru amatorii de selfie-uri telefonul vine cu o cameră frontală de 5 MP. Datorită procesorului Cortex A7 Octa Core cu o frecvență de 1,4 GHz și o memorie RAM de 1GB, aplicațiile, jocurile 3D și filmele preferate se încărcă și ruleze rapid, evitând efectul de lag. Spațiul de stocare al dispozitivului de 16 GB permite atât stocarea documentelor de business, cât și a filmelor, fotografiilor, cărților, jocurilor și aplicațiilor preferate. Mai mult, utilizatorii pot accesa filmele, emisiunile și posturile TV preferate prin intermediul aplicațiilor Seenow și Antena Play preinstalate. Astfel, Storm V500s devine accesoriul multimedia al utilizatorilor.

Aspectul noului model de smartphone se evidențiază prin liniile simple și culoarea clasică blue navy a carcasei de doar 6,6 mm grosime. Dispozitivul este creat din materiale de calitate superioară care oferă o rezistență sporită în caz de mici accidente. Carcasa compactă a telefonului înglobază un ecran tactil în 5 puncte, dar în același timp ușor de manevrat cu o singură mână. Astfel, smartphone-ul este suficient de mare pentru o navigare comodă pe Internet, redactarea mailurilor sau accesarea jocurilor și aplicațiilor.

Storm V500 este smartphone-ul potrivit pentru utilizatorii orientați către design, ce își doresc un dispozitiv care să impresioneze prin aspect, dar care în același timp le oferă toate funcționalitățile unui smartphone performant. Astfel, creat pentru această categorie de utilizatori, smartphone-ul integrează un procesor Quad Core Cortex A7 la 1,3 GHz, memorie RAM de 1GB, ecran IPS de 5 inci și rulează sistemul de operare Android 4.4. Astfel, Storm V500 se transformă într-un accesoriu de stil performant.

Storm V500s și Storm V500 smartphone-ul poate fi personalizat cu orice accesoriu din gama COMPANION și poate fi conectat wireless la alte dispozitive fixe prin intermediul dispozitivului Full Stream.

București, 4 decembrie 2014 – E-Boda

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: