BenQ SP2 & W1300 & XL2430T îți propun un Crăciun Full HD

BenQ, lider global în furnizarea de soluții de imagine și producătorul numărul unu pe piața locală de videoproiectoare, îți propune să vezi imaginile Crăciunului 2014 la rezoluție Full HD.

Pasionat de aventură

Pentru cei care vor să imortalizeze fiecare coborâre pe pârtie în zilele de sărbătoare, BenQ SP2 este soluția ideală pentru înregistrare Full HD 1080p la 60 de cadre pe secundă. Controlul camerei este intuitiv și facil datorită ceasului telecomandă Live-View care îți arată în timp real încadrarea scenelor surprinse, îți permite să declanșezi sau să oprești înregistrarea printr-o singură apăsare de buton atunci când încadrarea sau experiența momentului dezvăluie imagini uimitoare. În plus față de controlul și vizionarea live a înregistrărilor ceasul oferă și funcțiile clasice ale unui ceas pentru sport: cronometru, timer și alarmă, putând fi folosit independent de camera video ca orice ceas pentru sport.

BenQ SP2

Bateria puternică de 2260mAh îți asigură înregistrarea continuă chiar dacă îți petreci toată ziua pe pârtie.

Totodată, accesoriile livrate în pachetul standard îți asigură utilizarea în orice condiții, incluzând carcasa subacvatică, inserturi anti-ceață, ceasul cu telecomandă, prinderi pentru placa de snowboard, sau acesoriile optionale cum ar fi prinderea pentru parpriz, prinderea pentru piept, dar și pentru placa de surf sau pentru bicicletă.

Maraton de filme

Dacă te gândești însă la un Crăciun liniștit, urmărind filmele preferate sau cele mai noi blockbustere, o imagine full HD proiectată pe un perete de pînă la 7 metri lățime sigur te va captiva. Proiectorul BenQ W1300 dispune de de gama de culori Rec.709, cel mai înalt standard al definiției de culori şi de certificarea ISFccc de calibrare a culorilor, folosite pentru proiectoarele profesionale de cinema. Astfel, noul model redă culori reale și strălucitoare, similare cu cele cele percepute de ochiul uman.

Difuzoarele interne de tip plug and play, cu o putere de 10W, oferă suportul audio necesar atunci când urmărești un film acasă sau vrei o experiență de gaming inedită.

Beneficiezi acasă de imagini ca la cinema datorită tehnnologiei de proiecție DLP® DarkChip3™, care îmbunătățește performanța contrastului proiectând niveluri crescute de luminozitate şi niveluri profunde de negru prin „umplerea aproape totală” a zonelor dintre pixeli datorită micro-oglinzilor digitale din chip-ul DLP. Imaginile sunt definitivate de funcții cum ar fi Brilliant Color, 3D color management, SmartEco, EcoBlank, AutoBlank, Quick Auto Search, Closed Captioning, Quick Cooling, Freeze, PIP și PBP, etc.

Experiența de cinema este completă datorită compatibilității proiectorului cu o serie de platforme de redare a conținutului, de la Blu-Ray/DVD playere, receivere TV/satelit, PC-uri, tablet PC-uri şi până la console de joc. Proiectorul dispune de două porturi HDMI, conectivitate USB, D-Sub, S-Video, audio in, audio out. Şi nu in ultimul rând datorită noilor kit-uri opţionale wireless HDMI Qcast şi FullHD WDP01 proiecţiile pot fi acum facute din tabletă sau telefon, din NB sau BluRay chiar şi dintr-o incăpere în alta.

Gaming în cel mai mic detaliu

Cu design inspirat din jocul Art-of-War, monitorul BenQ XL2430T este cadoul perfect pentru împătimiții jocurilor video. Monitorul dispune de funcţia Motion Blur Reduction, are timp de răspuns de 1ms GTG şi oferă controlul ratei de actualizare prin Gaming Refresh Rate Optimization Management (100/120/144Hz). Totodată, monitorul BenQ XL2430T oferă culori intense, scală de ajustare, iar noua funcţie Black eQualizer sporește controlul oferit în joc. Funcţiile Auto Game Mode, Game Mode to Go, noua funcţie S Switch Arc şi Display Pilot contribuie la cea mai intuitivă experienţă de gaming. În același timp, tehnologiile EYE-CARE Low Blue Light şi Gaming-comfort Flicker-free îți asigură sesiuni de gaming prelungite fără disconfort.

Datorită funcției Gaming Refresh Rate Optimization Management care oferă rate de actualizare optimizate de 100/120/144Hz, beneficiezi de o experiență de joc impresionantă.

București, 5 decembrie 2014 – BenQ

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: