E-Boda întâmpină noul an şcolar cu o tabletă destinată tinerilor

 

E-Boda lansează o nouă tabletă pe segmentul de diagonală de 7” adresată tinerilor. Revo R75 este cea mai nouă tabletă din portofoliul E-Boda și a fost creată pentru utilizatorii tineri, care își doresc un gadget simplu, practic și ușor de utilizat. Indiferent dacă este folosit pentru studiu, navigarea pe Internet sau pentru divertisment în timpul liber sau vacanță, dispozitivul încorporează un display de 7”, procesor Quad Core de 1 GHz, memorie RAM de 1GB și rulează sistemul de operare Android 4.2 pentru o mai bună experiență de utilizare. Modelul Revo R75 este disponibil în două variante de culori, alb și negru, pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere la prețul recomandat de 329 lei.

R75 Bt Alb 5

”Pentru că ne adresăm unui public divers care este prezent în multiple domenii de activitate, ne dorim să avem o gamă cât mai largă de produse, potrivite pentru fiecare dintre clienții noștri. Noua tabletă din portofoliul E-Boda răspunde nevoilor tinerilor care sunt mereu în mișcare și caută un gadget modern și util, pentru fiecare zi. Revo R75 poate fi pentru ei atât cartea electronică preferată, manualul pe care învață la facultate sau music player-ul la ascultă melodiile preferate. Tableta îndeplinește multiple roluri în utilizarea zilnică și devine companionul ideal al generației tinere,” a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

Revo R75 integrează un display de 7” cu tehnologie LED și are capacitatea de a reda imaginile la o rezoluție de 1024×600, permițând astfel o bună vizualizare a cărților electronice sau graficelor din manualele de studiu. În plus, tableta are o autonomie de 4 ore în modul de lucru intens, oferind mai multă libertate de mișcare în afara bibliotecilor sau zonelor în care dispozitivul poate fi încărcat. Cu un spațiu de stocare de 8GB care poate fi extins cu până la 32 GB cu ajutorul unui card de memorie, conținutul tabletei poate fi disponibil oriunde, oferind posibilitatea de studiu în aer liber sau navigare pe Internet și acces la aplicații mobile.

Pentru o experiență de studiu completă, tableta poate fi accesorizată cu boxe și tastatură din gama COMPANION sau poate fi conectată la alte dispozitive fixe prin intermediul dispozitivului Full Stream, devenind astfel un instrument de lucru util. În plus, utilizatorii pot accesa filmele, emisiunile și posturile TV preferate prin intermediul aplicațiilor Seenow și Antena Play preinstalate.

Carcasa tabletei este realizată din materiale rezistente care îi oferă o protecție sporită, ce poate fi dublată de husele speciale E-Boda. Cu un design compact și elegant, tableta este ușor de transportat, oferind utilizatorului posibilitatea de a studia în locurile preferate, departe de agitația orașului. Astfel, Revo R75 devine partenerul ideal pentru studiu sau relaxare.

București, 2 octombrie 2014 – E-Boda

Views: 0

Lasă un răspuns