Nava amiral din portofoliul ALTEX îi va întâmpina pe iubitorii de tehnologie în Mall Plaza România

ALTEX, cel mai mare retailer electro-IT din România, își completează portofoliul de showroom-uri cu cel mai extins magazin care oferă tututror iubitorilor de tehnologie peste 2.500 de metri pătrați de inovații tehnologice și o gamă extrem de variată de produse, ce se ridică la peste 15.000 de modele.

image003

Odată cu deschiderea ce va avea loc vineri, 3 octombrie, ALTEX își extinde rețeaua și inaugurează în Plaza România cel de-al 91-lea magazin care, în urma unei investiții de 250.000 de euro devine cel mai mare showroom ALTEX din România. Magazinul din Plaza România se bucură de un design revoluționar și de cele mai înalte standarde în ceea ce privește experiența in-store.

“Extinderea showroom-ului din Plaza România face parte din strategia de dezvoltare a rețelei

ALTEX și se aliniază obiectivului de a veni în întâmpinarea tuturor iubitorilor de tehnologie cu cele mai noi inovații, într-un spațiu generos, în care zonele de demo să devină experiențe de neutitat pentru fiecare client în parte. Această direcție sustine strategia onmi-channel pe care o abordează compania, prin experiențele unice, superioare oferite clienților săi, atât din zona offline, cât și online, fiind cât mai aproape de nevoile utilizatorilor noştri. Ne dorim să le oferim cea mai variată gamă de produse, la cele mai mici preturi din Romania, pentru că ALTEX este cel care a adus inovaţia în casele românilor şi vrem să consolidăm demersul de a democratiza accesul la tehnologie.” a declarat Dan Ostahie, Preşedinte şi CEO în cadrul ALTEX România.

Noul centru de tehnologie și divertisment la aduce clienților o experiență inedită, oferind acces la cele mai importante lansări de produse, pe care românii le vor putea testa. În cadrul celui mai mare showroom ALTEX, 32 de specialişti sunt pregătiţi să ofere suport şi sfaturi tuturor celor care vor să descopere cele mai importante inovaţii. În plus, pentru cei care îşi doresc să fie permanent conectaţi la ultimele tehnologii, la cele mai bune preţuri, pe ALTEX online sunt disponibile peste 30.000 de produse. Noul magazin de 2.500 de mp este amplasat strategic în centrul comercial Plaza România, ce înregistrează un trafic de 30.000-35.000 de clienți în fiecare zi. Astfel, ALTEX devine unul dintre pilonii de dezvoltare ai centrului comercial Plaza România. Liderul pieței de retail electro-IT a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 250 de milioane de euro, în creștere cu 15% față de anul precedent. Rețeaua ALTEX numără 91 de showroom-uri în întreaga țară și pune la dispoziția clienților o platformă de e-commerce – www.altex.ro pentru o experiență de shopping completă, prin intermediul căreia compania asigură accesul inovațiilor de ultimă oră pentru toți iubitorii de tehnologie, la cele mai mici prețuri.

Despre ALTEX România

ALTEX România este liderul pieței românești de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia. Prin rețeaua națională de peste 91 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase prețuri, susținute de soluții optime de finanțare. În fiecare zi cei aproximativ 2000 de angajați ai companiei sunt dedicați livrării de soluții tehnologice de ultimă generație, care facilitează accesul consumatorilor la informație, divertisment și comunicare.

București, 2 octombrie 2014 – ALTEX

Visits: 0

Lasă un răspuns