Dell Technologies: BT își extinde serviciile dinamice de rețelistică

BT își extinde serviciile dinamice de rețelistică, cu ajutorul platformelor instalate la client, oferite de Dell Technologies, pentru operațiuni mai agile
Dell EMC Virtual Edge Platform le va permite clienților globali ai BT să implementeze servicii și aplicații de rețea în mod rapid, ușor și accesibil
  • BT își îmbogățește serviciile dinamice de rețelistică, adăugând portofoliul de sisteme instalate la client Dell EMC Virtual Edge Platform, pentru a le oferi clienților multinaționali mai multe opțiuni și pentru a asigura acces și servicii de rețea mai simple și mai rapide.
  • BT va pune la dispoziția clienților o gamă de servicii administrate care permit ca virtualizarea funcțiilor de rețea, IoT și aplicații IT instalate la client să ofere suport în procesul de transformare digitală.

BT va oferi Dell EMC Virtual Edge Platform (VEP), o suită de echipamente universale, de rețelistică, de tip uCPE (universal Customer Premises Equipment), într-o platformă convergentă, de aplicații IoT și IT. Cu ajutorul Dell EMC VEP, BT își poate ajuta clienții să automatizeze, să simplifice și să-și accelereze fluxul de date, pentru sarcini de lucru critice, în spațiile lor.

Disponibil sub forme diferite și la niveluri de performanță diferite, uCPE-ul Dell EMC VEP le asigură furnizorilor de servicii atât capacitatea de consolidare hardware, cât și cea de alegere a aplicațiilor în spațiile distribuite ale clienților. Reduce nevoia de aplicații sau servere dedicate, în fiecare spațiu, oferind o platformă comună care găzduiește servicii de tip SD-WAN, funcții de securitate, gateway-uri IoT și aplicații distribuite, grație cărora implementarea aplicațiilor-cheie este mai rapidă și mai ușoară.
Combinând platformele oferite de Dell Technologies, instalate la client, cu expertiza BT în rețelistică și securitate, clienții vor beneficia de o infrastructură digitală end-to-end robustă și sigură. Aceasta va permite integrarea WAN, W-LAN, SD-WAN și Cloud, într-un singur framework operațional și de securitate, simplificând foarte mult implementarea și managementul infrastructurii IT, în timp ce clienții își păstrează controlul și agilitatea.
De asemenea, BT va oferi suport pentru cazurile de utilizare extinse, de tip Edge, cu ajutorul infrastructurii hipercovergente de servere și de stocare, oferită de Dell Technologies.
BT lucrează deja cu o serie de clienți ale căror aplicații esențiale pentru procesele de business sunt aduse pe noua platformă

Multe companii investesc în modele de calcul hibride și modele IoT distribuite, pentru a asigura performanța, securitatea și disponibilitatea infrastructurii lor digitale. Cu ajutorul arhitecturilor definite software, al virtualizării, standardelor deschise și API-urilor, aceștia pot profita de noi oportunități de piață mai rapid și mai eficient, securizându-și datele și aplicațiile critice împotriva dezastrelor, întreruperilor și amenințărilor digitale.
Declarație BT
„BT ajută companiile multinaționale să le ofere utilizatorilor o experiență extraordinară, administrând și integrând servicii la nivel global și la scară”, a declarat Scott Cowling, Network Solutions Director, Global, BT. „În calitate de consultant de încredere, recunoaștem că își doresc opțiuni când e vorba de implementarea unei tehnologii prin care își îndeplinesc scopurile. Cu ajutorul Dell EMC Virtual Edge Platform (VEP), le oferim nu doar opțiuni, ci și moduri în care pot lua decizii tehnologice lipsite de risc, pot crește viteza și reduce complexitatea implementărilor globale de servicii de rețea.”
Declarație Dell Technologies
„Parteneriatul cu BT, în programul său amplu de servicii dinamice de rețea, le va oferi clienților mai multe opțiuni, securitate, reziliență, service și agilitate, în dezvoltarea rețelelor pe baza celor mai noi tehnologii de tip SDN (software-defined network) și edge networking”, a declarat Kevin Shatzkamer, vice președinte, Service Provider Solutions, Dell Technologies.

Dell EMC Virtual Edge Platform

Construită cu inteligență avansată, pentru virtualizare de rețele, și pe o arhitectură virtuală, suita Dell EMC VEP oferă suport furnizorilor de servicii și companiilor pentru a-și moderniza și actualiza operațiunile de tip WAN. VEP este prevăzută cu procesoare Intel, gândite special pentru a îmbunătăți performanța rețelei, inclusiv Intel® QuickAssist Technology pentru a accelera criptarea și Intel Data Plane Development Kit pentru a accelera procesarea pachetelor. Aceste funcționalități îmbunătățesc resursele de calcul și asigură eficiență în condițiile unor sarcini de lucru de securitate în creștere.

VEP este disponibilă în două serii de modele, fiecare prevăzută cu o gamă de configurații care ajută clienții atât din spații mari, cât și din spații mici.

  • VEP4600 series – o versiune modular cu un nivel mai mare de performanță, care poate susține virtualizarea mai multor funcții de rețea – ideal pentru spații centrale
  • VEP1405 series – o opțiune compactă, cu preț și consum de energie reduse, cu formă fixă, ideală pentru spațiile izolate.

Pentru operațiuni și companii mari, cu spații multiple, Dell EMC poate îmbunătăți procesul de achiziție, implementare și suport, cu ajutorul lanțului său global de distribuție, producției la scară, serviciilor logistice și de suport, cu punct de contact și responsabilitate unice.

Hits: 32

%d blogeri au apreciat: