Un echipament mirrorless profesional redefinit – Canon anunţă dezvoltarea modelului EOS R5, un aparat foto cu filmare 8K, ce va schimba domeniul fotografiei

Canon Inc. anunţă astăzi dezvoltarea modelului EOS R5, un aparat foto full frame mirrorless, având la bază revoluţionarul sistem EOS R. Bazat pe feedback-ul primit din partea clienţilor şi pentru a corespunde nevoilor pieţei, modelul EOS R5 este dotat cu o viteză de funcţionare inegalabilă, rezoluţie mare, filmare 8K şi stabilizator de imagine ultraperformant. Acesta le va permite fotografilor şi cineaştilor să îşi depăşească limitele creative şi să surprindă acţiunea mai bine ca niciodată.

Captură de imagine rapidă, la cele mai înalte standarde

Noul model reconfirmă interesul acordat de către Canon Sistemului EOS R şi dorinţa companiei de a oferi produse inovatoare fotografilor şi cineaştilor. Modelul EOS R5 aduce o schimbare de performanţă, cu 12 cps la fotografiere cu obturatorul mecanic şi 20 cps la fotografiere cu obturatorul electronic. Combinaţia de viteză şi rezoluţie a acestui model va stabili noi standarde, iar modelele mirrorless vor deveni alegerea ideală pentru oricine, de la fotografii de nunţi, la fotografii de acţiune.

Cel mai recent model intrat  în familia EOS R se face remarcat prin tehnologia de excepţie cu stabilizator optic de imagine şi comunicare electronică superioară între obiective şi aparatul foto. EOS R5 duce la nivelul următor tehnologia de ultimă generaţie dezvoltată pentru modelele din gama sa, beneficiind de un nou sistem intern de stabilizare a imaginii, recent dezvoltat de Canon. Acesta funcţionează în combinaţie cu sistemul de stabilizare a obiectivului, asigurându-se că, indiferent de situaţie, fotografiile şi filmările sunt realizate fără mişcare.

Tehnologia viitorului

EOS R5 este modelul ideal pentru cei care îşi doresc să îşi pună în evidenţă conţinutul video şi fotografiile. Oferind posibilitatea de filmare 8K în diverse scenarii, rezervată până acum doar cineaştilor, EOS R5 răspunde nevoii  tot mai pregnante de rezoluţie mare şi calitate deosebită a materialelor realizate în mişcare. Cu o rezoluţie de patru ori mai mare decât rezoluţia standard actuală de 4K, acest model le oferă utilizatorilor oportunitatea de a realiza materiale în format 8K, pe care le pot decupa ulterior în format 4K.

Richard Shepherd, Pro Product Marketing Senior Manager, afirmă: “Suntem încrezători că EOS R5 va revoluţiona piaţa globală de echipamente mirrorless şi ne bucurăm că realizatorii de conţinut foto şi video vor avea posibilitatea să lucreze folosind noul nostru echipament remarcabil.

Acest model reconfirmă atenţia pe care o acordăm echipamentelor mirrorless şi nevoii de a garanta viitorul fotografiei şi al filmelor. Am lansat inovatorul Sistem EOS R în Septembrie 2018 împreună cu o serie de obiective RF, alături de modelul EOS R, urmat la scurt timp de mai multe obiective RF, EOS RP şi EOS Ra. EOS R5 va deveni noul model Canon mirrorless de referinţă, oferind imagini şi capturi video de calitate excepţională.”

Abilităţi rapide de comunicare din mers

Livrarea de conţinut a ajuns la fel de importantă ca realizarea de fotografii şi capturi video, aşadar EOS R5 va putea  transfera automat fişiere cu imagini de pe echipament în platforma cloud image.canon. Această funcţie de transfer automat de imagini îi va ajuta pe utilizatori să îşi vizualizeze conţinutul instant pe alte dispozitive atunci când sunt în deplasare. În plus, modelul EOS R5 este dotat cu două sloturi de card, pentru confortul utilizatorilor.

Canon anunţă tot astăzi și lansarea modelului RF 24-105mm F4-7.1 IS STM – cel mai recent obiectiv care se va alătura gamei Canon RF din Sistemul EOS R. Canon va dezvolta în  total nouă obiective RF programate să fie lansate în 2020, inclusiv RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM şi modelul compatibil Extender RF 1.4x si Extender RF 2x.

Având o distanţă focală de 24-105mm, cu o greutate de doar 395gr şi cu dimensiuni de 88,8mm x 76,6mm – obiectivul RF 24-105mm F4-7.1 IS STM este ideal pentru cei care doresc un obiectiv cu distanţă de focalizare versatilă, dar care nu au suficient spaţiu în kit-ul lor, sau care nu doresc un bagaj greu, un aspect esenţial pentru fotografii de călătorie. Obiectivul RF 24-105mm F4-7.1 IS STM combinat cu EOS RP cântăresc împreună doar 880g, oferă un echilibru ideal obiectiv-aparat foto şi asigură confortul necesar la realizarea de fotografii şi filmări full frame din mers.

Bucureşti, România, 13 februarie 2020 – Canon Inc.

Hits: 36

%d blogeri au apreciat: