Dell a lansat noi produse pentru cunoscutele portofolii Vostro şi Inspiron

Desktopul din seria Vostro 3000: Clasicul desktop Vostro revine

O unealtă extrem de fiabilă de lucru pentru gospodărie sau birou, desktopul Vostro oferă forţă şi conectivitate pentru efectuarea lejeră de sarcini multiple.

 • Grafica Intel® HD permite prezentări dinamice şi afişări de imagini pline de viaţă
 • Desktopul Vostro (3900) are cu o capacitate de stocare de 500GB.
 • Desktopul Vostro din seria (Intel®) 3000 este construit pentru durabilitate şi este gata de a oferi performanţe în orice mediu de lucru; este testat pentru durabilitate.
 • În plus, Dell oferă o suită de soluţii de service şi suport, incluzând ProSupport larg 24/7Dell Vostro Desktop 3000 Series (Model 3902) desktop computer.

Vostro seria 14 5000: Lejeritate mobilă şi design zvelt

Noul produs din seria Vostro 14 5000 (5459) se caracterizează prin performanţe actualizate şi caracteristici de securitate uşor de utilizat, totul într-un design zvelt.

 • Opţiunea de ecran tactil alimentat de procesoare eficiente din punct de vedere energetic Intel® Skylake şi grafică discretă de până la 4GB furnizează productivitatea şi performanţele de care aveţi nevoie într-un ambalaj compact.
 • Cu o grosime de doar 18,45 mm şi o greutate de început de 1,66 kg., produsele din seria Vostro 14 5000 pot fi purtate oriunde este nevoie pentru afacerea dumneavoastră.
 • Produsele din seria Vostro 14 5000 pornesc în câteva secunde şi beneficiază de un disc dur solid-state de 256 GB şi opţiune de disc dur de 1TB pentru stocarea tuturor datelor dumneavoastră importante.
 • Sunetul stereo asigurat de Waves MaxxAudio® Pro aduce claritate a sunetului, în timp ce laptopul oferă toate lucrurile esenţiale de care e nevoie pentru conectivitate prin intermediul celor trei porturi USB 3.0, al portului cu PowerShare, plus al portului HDMI pentru conectarea la dispozitive şi periferice digitale.
 • Vostro 14 dispune de o carcasă din aluminiu disponibilă în nuanţe gri Era sau auriu Jingle.
 • Cum problemele legate de securitate sunt cruciale pentru oamenii de afaceri, utilizatorii se pot conecta rapid şi în siguranţă, fără a fi nevoiţi să utilizeze vreo parolă, prin intermediul cititorului de amprente opţional şi al caracteristicii de recunoaştere biometrică Windows 10 Hello. Puteţi avea încredere că datele şi sistemul dumneavoastră sunt bine protejate împotriva ameninţărilor cibernetice şi al malware-ului cu ajutorul Windows 10 şi al soluţiilor software de securitate pre-încărcate pe dispozitiv.

Mai multe modele Inspiron existente au fost, de asemenea, actualizate pentru a incorpora mult-anticipatul procesor Skylake de la Intel. Acest nou procesor garantează performanţe mai rapide şi eficienţă îmbunătăţită pentru întreaga gamă Inspiron, iar Dell lansează acum notebook-ul din seria Inspiron 15 7000, un sistem puternic de entertainment şi gaming de sub 1″, construit pentru nevoile entuziaştilor şi înglobând cele mai bune performanţe ale vreunui model Inspiron.Dell Inspiron 7559

Seria de produse Inspiron 15 7000: Cel mai puternic laptop Inspiron

Pentru entuziaștii din zona entertainment şi multimedia, noile produse din seria Inspiron 15 7000 (7559) încorporează cel mai agresiv design pentru performanță şi cele mai performante componente oferite în cadrul întregii familii de laptop-uri Inspiron.

 • Beneficiind de procesoare quad core de generație 6 de la Intel şi de grafică discretă de cea mai nou generație GeForce GTX 960M de la NVIDIA, precum şi de 4GB de memorie rapidă GDDR5 şi de configurații de stocare de până la 1TB convențional sau dual-drive M.2 128 GB + 1TB HDD, produsele din seria Inspiron 15 7000 pot gestiona cu ușurință procese de editare foto sau video de nivel industrial sau jocuri.
 • Clienții pot alege între un ecran anti-strălucire IPS FHD cu unghi larg de vizualizare şi un superb ecran tactil 4K UHD cu Truelife, care dau viaţă jocurilor, emisiunilor TV şi materialelor video.
 • Sunetul bogat întregește experiența, iar o baterie de rezervă de 74 WHr vă permite o rulare mai îndelungată a jocurilor sau emisiunilor pe care le urmăriți.
 • La fel ca toate produsele din seria 7000, Inspiron 15 inspiră un nivel calitativ care rivalizează cu cel al produselor mai scumpe.Dell Inspiron 5459 AIO

Desktop-urile Inspiron All-in-One (AIO): Design atrăgător, ușurință în utilizare şi performanţe înalte

 • Produsele AIO care economisesc spaţiul utilizat, din seria Inspiron 20 3000 (3052/3059), dispun de un ecran HD+ de 19,5″, putere mare de procesare de la Intel, difuzoare preinstalate şi o cameră web, totul inclus într-un design zvelt atrăgător, cu o postură elegantă. Produsele înglobează cele mai noi procesoare Skylake de la Intel (până la cele Core i5 de generaţie 6) şi grafică discretă opţională AMD Radeon™ R-series pentru performanţe solide şi afişări grafice uimitoare, ce fac mai atrăgător orice mediu. Aceste AIO conţin, de asemenea, un disc dur de până la 1TB, disc optic opţional, 4 porturi USB, un MCR 4-în-1 şi cameră web HD de ecran larg incorporată.
 • Noile AIO din seria Inspiron 24 3000 (3452/3459) dispun de un ecran Full HD de 23,8″ cu unghi larg şi cu tehnologie IPS într-un design modern şi zvelt disponibil în nuanţe de alb sau negru. La un preţ accesibil, produsele AIO Inspiron 24 includ, de asemenea, de la cele mai noi unități de procesare de la AMD, până la nivelul A8 Quad-Core, şi de procesoare Intel, plus grafică opţională AMD Radeon™ R-series pentru un supliment de performanţe şi de calitate a imaginii. Alături de cea mai nouă tehnologie wireless 802.11 ac, cu discuri dure de până la 1TB şi o mulţime de porturi USB, precum şi o cameră web HD preinstalată şi difuzoare de calitate studio, produsele oferă o valoare imbatabilă.
 • Desktop-ul AIO din seria Inspiron 24 5000 (5459) reprezintă epicentrul entertainment-ului multimedia. Produsul furnizează performanţe puternice cu bogate caracteristici multimedia, incluzând procesoare Skylake şi suport de memorie DDR3L de până la 16GB. Printre caracteristicile care contribuie la experienţele multimedia de ultimă oră se numără: afişajul superb de pe ecranul FHD de 23,8″ cu unghi larg şi elemente tactile opţionale, suport pentru 4GB de grafică discretă, un panel subţire care adăposteşte un disc dur de 2 TB şi un drive optic preinstalat, difuzoare stereo de performanţă şi multe porturi I/O.

Seria Inspiron 5000: Procesare de tip mainstream cu design zvelt şi caracteristici excelente

Noile laptop-uri din seria Inspiron 5000 de 15 şi 17 inci (5559 şi 5759) oferă un set bogat de caracteristici şi opţiuni, incluzând procesoare Intel Skylake, care se combină pentru a construi un laptop uşor de utilizat şi proiectat pentru lucru îndelungat. Ecranul tactil disponibil face simplă manevrarea de obiecte pe ecran, graţie atingerii capacitive cu zece degete pentru opţiuni fluide de zoom, scroll şi tap. În plus, cei până la 16 GB de memorie sunt extrem de bine veniţi pentru cei care preferă multitasking-ul simultan – laptopurile rămân rapide şi răspund eficient. Procesoarele şi grafica de ultimă generaţie gestionează cu uşurinţă aplicaţiile software actuale şi furnizează performanţe remarcabile la navigarea web, la întocmirea de documente, la editarea de materiale video sau la efectuarea de convorbiri pe web.

 • Opţiunea Intel® RealSense™ Camera de care dispune modelul cu ecran tactil Inspiron 15 5000 beneficiază de tehnologie sensibilă care permite scanarea 3D a obiectelor, folosirea de gesturi pentru controlul sistemului sau rularea de jocuri, şi chiar crearea unui mediu de chat video similar mediului real de pe PC. Inspiron 15 este excelent pentru gospodăriile cu mai mulţi utilizatori, unde laptop-ul este împărţit de utilizatori diferiţi cu nevoi diferite (cum ar fi părinţii care întocmesc bugetul/lucrează la proiecte versus copii care îşi fac temele/urmăresc un film în deplasările lungi).
 • Nu în cele din urmă, produsele din seria Inspiron 17 5000 înlocuiesc la modul ideal desktopul. În cazul lor se reduce gradul de aglomerare tradiţional din cazul staţiilor fixe de lucru, fapt care vă permite să plecaţi cu proiectele la care lucraţi în altă parte (de exemplu în living sau pe plajă) şi oferă un ecran extins de 17,3″, perfect pentru lucrul la proiecte mari sau pentru urmărirea unui film alături de prieteni.

10 noiembrie 2015 – Dell

Visits: 0

Lasă un răspuns