Cum sa salvezi Merzanul de invazia de sobolani

Nu demult un vecin de bloc m-a intrebat: “Oare cum poate sa-si salveze Merzanul din parcare de invazia de sobolani, ce i-au atacat cablurile electrice de sub capota?” Iar piesele de Mercedez chiar costa si iti va manca foarte mult din timpul ce ar trebui sa-l acorzi familiei si odihnei.

Pana la urma, acesti sobolani nici nu traiesc sub capota masinii. Ci acestia tocmai se furiseaza zilnic, de la subsolul blocului unde locuiesc, pentru ca motorul masinii tale emana un pic de caldura, iar rozatoarele aduc mancare dupa ele pentru a le savura intr-un mediu prielnic. Semnele evidente de sub capota se pot obseva lesne, prin aparitia de excremente, urme mancare consumata, sau chiar suvite de par din blana, dar si un miros caracteristic, intepator. Spun lucrul acesta pentru ca si eu am avut astfel de oaspeti sub capota masinii.

Pericolul este desigur, sa urce de la subsol si sa isi faca un cuib, in oricare dintre apartamentele blocului. Si apoi sa mancam cu ei la masa.  Si poate noaptea sa se strecoare, tiptil, printre asternuturile patului. Nici nu vreau sa imi inchipui, cum va reactiona gospodina care, ii va vedea coada prelunga, mustatile stufoase si ochisorii lor cei marunti si negri.

I-am raspuns simplu: DDD.

Va intrebati oare ce inseamna DDD?  Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie adica, cele trei dimensiuni ale curateniei, pentru o companie responsabila.

ddd

Este o latura realista de a privi viata si a-ti apara realizarile muncii tale si de a termina cu o situatie neplacuta a familiei tale si a vecinilor. O firma de deratizare te poate ajuta sa iti salvezi munca si sanatatea atunci, cand esti invadat de diferiti daunatori. Si nu este scenariul unui film de groaza, daca te gandesti numai la cate cabluri exista intr-o cladire si pot sa cada prada micilor rozatoare.

Compania DDD  impreuna cu specialistii sai in combaterea daunatorilor, mai pe scurt DDD este pregatita oricand sa intampine problemele, in mod profesionist raspunzand la un numar scurt de telefon: 0219662.

Fata de alti concurenti DDD asigura garantia contractuala a operatiunilor angajate, incluzand cateva etape: evaluare, implementare, monitorizare. Dar si preventia poate fi o metoda.

Aceste echipe de la DDD au experienta necesara, astfel incat, atunci, cand identifica sursa necazurilor tale vor aplica exact solutia care ti se potriveste, dupa ce in prealabil s-a consultat cu tine, pentru a sti, cat de mult, esti de acord cu actiunea lor. Vor face desigur si o evaluare de pret in functie de numarul operatiunilor ce vor urma a fi efectuate.

ddd1

 

Deratizarea completeaza celelalte operatiuni (curatenie, dezinfectie) contribuind la prevenirea si combaterea bolilor transmise de rozatoare catre om, sau animale de companie facand parte din complexul de programe de igienizare a mediului inconjurator.  Acesta echipa va fi foarte atenta si cu urmarile asupra echilibrelor ecologice, pentru a nu distruge ecosistemele care contin si acele insecte care coexista fara a perturba viata oamenilor.

De asemenea, au toate aprobarile si avizarile necesare inclusiv cele ale Ministerului Sanatatii, pentru a efectua si a mentine toate conditiiile standard si totusi sa aduca si cel mai bun raport calitate / pret al serviciilor prestate.

Pune punct daunatorilor impreuna cu DDD…o dimensiune a curateniei!

Views: 0

Lasă un răspuns