Samsung câștigă premii EISA la categoriile smartphone, camera foto și sistem audio multiroom

Samsung Electronics Co. Ltd, lider global în media digitală și tehnologii digitale convergente, anunță câștigarea mai multor premii la European Imaging and Sound Association (EISA), la categoriile European Smartphone Camera 2014-2015, European Connected Camera 2014-2015 și European Multiroom System 2014-2015.

????????????????????????????????????????????

Dispozitivele premiate sunt Samsung Galaxy K zoom, Samsung SMART CAMERA NX30 și sistemul Samsung M7 Multiroom. Toate aceste produse au primit aprecierea și recunoașterea juriului pentru funcțiile inovatoare și designul impresionant.

„Ne străduim să inovăm constant și suntem determinați să aducem produse care să îi ajute pe utilizatori să-și îmbunătățească stilul de viață”, a declarat Sunny Lee, președinte Samsung Electronics Europa. „Câștigarea mai multor premii EISA, acordate de un juriu atât de important, ne demonstrează nouă înșine că reușim să dezvoltăm dispozitive care îmbunătățesc cu adevărat experiențele consumatorilor noștri.”
EISA premiază produse care combină eficient tehnologia inovatoare, designul elegant și funcțiile dorite de utilizatori. Juriul EISA este format din redactori de la peste 50 de reviste din segmentul electronice, din 19 țări europene.

Juriul a enumerat următoarele motive pentru care dispozitivele câștigătoare au fost alese:
EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2014-2015 – Samsung Galaxy K zoom
• Galaxy K zoom este noul smartphone cu cameră foto care combină tehnologia foto-video avansată cu experiența de top ale dispozitivelor Galaxy.
• Galaxy K zoom este echipat cu lentile retractabile, care oferă un zoom optic de 10x într-un design șic și elegant.
• Galaxy K zoom dispune și de un senzor BSI CMOS de 20,7 megapixeli, stabilizator optic de imagine, flash xenon și ecran HD Super AMOLED de 4,8 inch pentru fotografii clare și precise chiar și la lumină redusă.
• Galaxy K zoom are o formă compactă, ergonomică, cu linii elegante și precise.
Despre primul smartphone creat pentru fotografii, juriul EISA a spus: „Senzorul este de tip BSI CMOS, cu o rezoluţie de 20.7, mai bună decât a multor altor camere foto compacte. Realizează fotografii la calitate excepțională, în special în condiții de luminozitate redusă.”

EUROPEAN CONNECTED CAMERA 2013-2014 – Samsung SMART CAMERA NX30
• NX30 este o cameră foto compactă foarte performantă care oferă imagini de o calitate superioară.
• Senzorul avansat de tip APS-C CMOS cu o rezoluţie de 20,3 megapixeli și sistem auto-focus NX AF contribuie la realizarea unor fotografii de o calitate superioară, în timp ce vizorul electronic rabatabil și ecranul tactil Super AMOLED de 3 inci le permit utilizatorilor să aleagă orice unghi de vizualizare.
• Dezvoltate pe tehnologia inovatoare Samsung SMART CAMERA, opțiunile NFC (Near Field Communication) și Wi-Fi ale camerei NX30 oferă posibilitatea conexiunilor wireless, ceea ce duce la o partajare de conținut mult mai ușoară între camera foto și alte smartphone-uri NFC
Juriul EISA a apreciat vizorul electronic rabatabil al NX30, care se poate mișca până la 80 de grade, fiind util pentru o multitudine de situaţii de fotografiere.

EUROPEAN MULTIROOM SYSTEM 2014-2015 – Samsung M7
• Sistemul audio M7 Multiroom îi permite utilizatorului să acceseze muzica de pe telefon și PC, să redea prin streaming milioane de melodii de pe Spotify, Deezer, Napster și multe alte astfel de platforme și poate fi controlat de pe smartphone sau tabletă.
• Boxele permit conectarea prin Bluetooth și decodarea fișierelor FLAC până la 44.1kHz/16‐bit.

Juriul EISA a adăugat: „Sunetul este de o calitate excepțională. M7 redă un sunet amplu în întreaga încăpere atât la volum redus, cât și la volum ridicat.”

Despre EISA
EISA este o asociație ce cuprinde 50 de publicații de specialitate din 19 țări europene. Este recunoscută internațional pentru premiile European EISA. În fiecare an, în luna iunie, editori de la toate cele 50 de publicații se reunesc pentru a decide ce produse apărute în paginile publicațiilor în anul respectiv vor primi un premiu EISA. Există șase categrii: Audio, Video, Sisteme de sunet, Fotografie, dispozitive dedicate segmentului auto și dispozitive mobile. Toți câștigătorii pot afișa marca EISA timp de 12 luni de la decernarea premiului. Pentru mai multe detalii despre premiile EISA, vizitați http://www.eisa.eu.

București, 18 august 2014 – Samsung Electronics Co. Ltd

Views: 0

Lasă un răspuns