Un pic de fantezie…in fotografie

Telefoane, tablete, camere digitale compacte, mirrorless, DSLR, toate au in comun, formatul electronic. Pana la urma nu poti face o fotografia ideala din prima cu cea mai puternica dotare pe care o ai, pentru ca nu s-a inventat pana acum expunerea foto perfecta. E drept ca acum depinde si ce fotografie iti propui. Dar daca esti incepator sau ceva mai initiat, pana la urma pentru, a-ti pune amprenta personala pe fotografia ta, toate cursurile moderne de fotografie iti vor indica sa iti editezi expunerea. Si acest lucru pentru a obtine efectul scontat, cel mai bine adaptat la atmosfera fotografiei tale. O fotografie o simti, este subiectiva, te reprezinta. Prietenii vor vedea ceea ce ai fotografiat prin pupilele tale, in contact cu tehnologia. Adevarata arta este de fapt prelucrarea fotografiei. PhotoFancy tocmai cu asa ceva se ocupa. Editare poze online in regim gratuit. Adica un pic de fantezie…in fotografie.

Prin comparatie cu editoarele profesioniste, acesta online este cu mult mai facil, de utilizat. Impreuna cu PhotoFancy nu ai cum sa gresesti atunci cand il utilizezi, si nici nu este atat de solicitant in optiuni.

Efecte fotografice creative

Pentru a putea fi utilizat de catre orisicine, dar totusi rezultatele sa fie destul de performante, chiar daca displayul pe care il ai la dispozitie nu este chiar profesional. Daca intri pe site vei observa ca sunt cateva etape prin care trebuie sa treci pentru a realiza foto dorita:

  • încarcare si prelucrare
  • Corectura profesionala cu un singur click
  • Efecte extraordinare pentru prelucrarea fotografiilor
  • Decoruri si rame iesite din comun pentru fotografia ta
  • Motive cu nume magice (MagicName)

Poti incarca propria foto de pe propriul device, ori dupa o retea de socializare. Urmeaza apoi prelucrarea primara si anume: Contrast, Saturatie, Reflectare, Rotatie, Decupare, Micsorare, Negativ, Focalizare, Temperatura de culoare.

Veti spune ca le regasim pe orice SMART / tableta mai pricopsite. Dar nu trebuie sa uitati ca niciodata imaginea de pe displayul unui PC / Laptop nu poate fi egalata, datorita calitatilor sale dar si a placii grafice. Iar pixelii vor avea cu totul alta calitate, intr-o paleta impresionanta de culori.

Apoi avem corecturile unde cea de ochi rosii este binecunoscuta pentru ca elimina culorile rosii nedorite captate initial de camera. Dar mai ai de ales si dintr-o paleta larga de efecte: Favorite, Fancy-Cartoon, Fancy-Faces, Fancy-Vintage, Fancy-Pop-Art, Fancy-Art, Fancy-Colors, Fancy-Fantasia, Fancy-Shine, Fancy-B&W, Fotbal, Favorite, Fancy-Love, Fancy-Lifestyle, Fancy-Easter, Fancy-Halloween, Fancy-X-Mas, Fancy-Specials, Fancy-Frames Color, Fancy-Frames iti vor creea sigur acea atmosfera a fotografiilor cat mai apropiate de realitatea simtita de tine in momentele imortalizate de camera. Sunt sigur ca singura dificultate va fi alegerea efectului dorit dintre cele mai potrivite, doar printr-un singur click.

Odata aleasa intruchiparea finala a fotografiei pe care o simti cel mai bine, desigur ai posibilitatea sa o salvezi pe deviceul tau (PC, Laptop, tableta, SMART), ori sa o impartasesti cu prietenii tai, de pe retelele sociale (Facebook).

O alta functie interesanta a siteului PhotoFancy este MagicName va adauga numele tau in contextul fotografiei  dand o tenta mult mai emotionanta mesajului transmis celor ce o vizualizeaza.

MagicName

Pana  la urma cei de la PhotoFancy au mers cu fantezia pana la capat, propunand pe siteul lor personalizarea unor produse cu foto realizate de tine, ceea ce mi se pare o idee foarte buna.

Vei utiliza functia “Personalizeaza obiecte si anume”: Cani, Tricouri, Huse Smartphone, Casa & Deco, Ceasuri, Sport & timp liber, genti, accesorii, calendare, si totul pentru a avea o viata mai vesela.

 

Ochelari personalizațiTricouriPerneCăni pentru bere

Views: 0

Lasă un răspuns