Cum să faci față hackerilor: Primul monitor Philips cu Popup Webcam

Din cauza hackerilor care devin tot mai inventivi și a creșterii potențialei expuneri prin intermediul camerelor web, MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, prezintă primul monitor cu cameră web încorporată ce apare numai atunci când este folosită, și care, inițial, stă ascunsă în rama ecranului. Noul model 272B7QPTKEB de 27 de inci îmbină performanța video cu această soluție de securitate: imagini clare oferite de rezoluția Quad HD, posibilitatea de vizionare din unghiuri mari oferită de panourile IPS, transfer rapid de date prin USB 3.0 și tehnologia prietenoasă cu mediul Power Sensor.

image004

Siguranță ridicată pentru camerele web din spațiile de birouri

Camerele web au devenit un mod rapid și simplu de a păstra legătura cu colegii și partenerii din întreaga lume. Pentru mulți profesioniști, camerele web sunt un element vital ce pot oferi un contact direct între persoane și care să crească îmbunătățirea colaborării fără a călători mii de km în zbor pentru o întâlnire. Cu toate acestea, fiecare cameră web reprezintă o fereastră în companie. În cazul în care o cameră web este accesată ilegal de către un hacker, aceasta ar putea fi folosită pentru a crea un punct de acces neautorizat.
“Conștientizând că breșele de securitate se înmulțesc, utilizatorii nu doresc ca o cameră web să fie direcționată către biroul lor tot timpul zilei. Noua cameră web de pe acest monitor reduce aceste griji ale utilizatorilor. Camera web apare atunci când este folosită pentru întâlniri și introdusă la loc când nu este utilizată”, a declarat Albert Ulfman, product manager pe monitoarele Philips pe Europa din cadrul MMD.

La fel ca și celelalte modele de monitoare pentru profesioniști, noul monitor are o serie de caracteristici remarcabile pentru a crește productivitatea. La cei 27 de inci pe care îi etalează, acest model este suficient de compact pentru a se potrivi oricărui birou. Spațiul de vizionare este mai mare datorită ramei înguste a ecranului, creată special pentru a oferi o experiență captivantă atunci când sunt utilizate două sau mai multe monitoare în paralel. Calitatea imaginii este excelentă datorită tehnologiei Quad HD cu o rezoluție de 2560 x 1440, proiectată special pentru a obține maximum de claritate de la surse care folosesc o lățime mare de bandă precum DisplayPort și HDMI. Totodată, acest monitor include “Daisy Chaining”, abilitatea de a conecta o serie de dispozitive împreună, folosind o singură conexiune între fiecare două dispozitive. Acest aranjament de cablare cu un singur cablu DisplayPort pentru fiecare set în parte de monitoare oferă o configurație de sistem mai puțin aglomerată. Un beneficiu important al acestei configurări multi-monitor crește productivitatea fără alte sincope pentru multi-tasking.

Această prezentare necesită JavaScript.

Productivitate eco

Noul monitor 272B7QPTKEB este un exemplu clar al angajamentului luat de MMD față de productivitatea durabilă. Monitorul dispune de senzori inovativi care să mențină consumul de energie cât se poate de mic. De exemplu, prin tehnologia PowerSensor, monitorul simte dacă cineva se află la birou sau nu și reduce luminozitatea ecranului dacă utilizatorul se îndepărtează de monitor. Această caracteristică poate reduce până la 80% din costurile energiei consumate și prelugește durata de viață a ecranului. 85% din masa plastică a acestui model provine din materiale reciclate ce sunt impregnate cu substanțe ignifuge bromurate (substanțe ce reduc nivelul de inflamabilitate dintr-un material) pentru un produs cu adevarat eco-friendly.

Noul monitor Philips 272B7QPTKEB va putea fi disponibil în magazinele de specialitate începand cu luna august la un preț de 3199 lei.

Pentru mai multe informații despre monitoarele Philips accesați: www.philips.com/monitors

Specificații Tehnice:

Specification Philips 272B7QPTKEB display
LCD panel type IPS technology
Backlighting technology W-LED
Panel size 27 inch / 68.5 cm
Effective viewing area 596.7 (H) x 335.7 (V)
Aspect ratio 16:9
Optimal resolution 2560 x 1440 @ 60 Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 350 cd/m²
Contrast ratio (typical) 1,000:1
Display colors 16.7 million (True 8 Bit)
Picture enhancement SmartImage
Convenience ·         Built-in Speakers: 2 W x 2

·         Built-in webcam: 2.0 megapixel camera with microphone and LED indictor

·         User convenience: SmartImage, Input,
PowerSensor, Menu, Power On/Off

·         Control software: SmartControl

·         Other convenience: Kensington lock, VESA mount (100x100mm)

·         Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Stand ·         Height adjustment: 150 mm

·         Pivot: 90°

·         Swivel: -175/175°

·         Tilt: -5/20°

Connectivity ·         USB: USB 3.0×3 (1 w/fast charging)

·         Signal Input: VGA (Analog), DisplayPort 1.2, mini DisplayPort 1.2 x 1, HDMI 1.4

·         Signal Output: DisplayPort out

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Sustainability ·         Environmental and energy: PowerSensor, EnergyStar 7.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS

·         Recyclable packaging material: 100 %

·         Post-consumer recycled plastic: 85%

·         Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B,
SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO edge, TUV Ergo, TUV/GS, EPA, WEEE, UKRAINIAN, ICES-003

Despre MMD:

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan. www.mmd-p.com

București, 11 august 2016 – MMD

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: