Huawei lansează Colour Band A1, brățara care îți spune când să te ferești de soare

Huawei prezintă noul său model de brățară inteligentă, Colour Band A1, un accesoriu colorat, util atât pentru monitorizarea activităților sportive, cât și pentru monitorizarea nivelului radiațiilor solare.

Huawei Colour Band A1 integrează senzori care numără pașii și distanța parcursă și care calculează caloriile arse. Împreună cu aplicația dedicată, noul dispozitiv oferă o monitorizare continuă a activității fizice a utilizatorului, ajutându-l pe acesta să își seteze obiective și să monitorizeze progresele realizate.

Mai mult decât atât, A1 se distinge prin senzorul UV încorporat: utilizatorul primește o notificare dacă nivelul radiațiilor solare depășește limita admisă și este recomandat să nu se mai expună la soare sau să folosească o loțiune cu protecție solară.

Huawei Colour Band A1

După sincronizarea cu smartphone-ul utilizatorului, Huawei Colour Band A1 afișează notificări în timp real despre apeluri, mesaje, email-uri noi, update-uri din rețelele sociale sau memento-uri din calendar, prin vibrații discrete și iluminare LED.

Cadranul dispozitivului este făcut dintr-un metal durabil, iar utilizatorii pot alege între mai multe variante ale brățării, care pot fi de diferite culori și texturi, toate produse din silicon sau piele, pentru a se asorta cu stilul fiecărui utilizator.

Huawei Colour Band A1 este rezistent la apă astfel că poate fi purtat la adâncimi de până la 1 metru timp de cel mult 30 minute, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu trebuie să îl scoată atunci când fac un duș sau când merg prin ploaie.

Bateria integrată, de 70 mAh, și tehnologia Bluetooth 4.2, pentru sincronizarea cu smartphone-ul, le permit utilizatorilor să uite de grija încărcării dispozitivului: A1 poate funcționa fără încărcare timp de aproape o lună.

Despre Huawei Consumer Business Group

În 2014, produsele și serviciile Huawei au acoperit peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția consumatorilor săi telefoane mobile, dispozitive pentru acasă și servicii cloud.

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, cu o rețea globală dezvoltată și parteneri din întreaga lume, Huawei Consumer BG este orientată spre a oferi soluții inovatoare, punând la dispoziție experiențe extraordinare prin tehnologii avansate. Huawei își respectă astfel angajamentul și îndeplinește visele oamenilor de pretutindeni.

Huawei – 11.08.2016

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: